В последно време на рекламния фронт на доста очаквания „Pacific Rim” на Гийермо дел Торо цари известно затишие (надяваме се пред буря), като единственият ъпдейт, който си заслужаваше отбелязването, след като видяхме втория трейлър в началото на януари, беше дебютът на скромна поредица снимки, представени от USA Today.

Сега, чрез Total Film и художника Дъг Уилямс, получаваме леко размърдване по темата, идващо под формата на две концептуални рисунки, които на пръв поглед може да не изглеждат като нещо особено, но в действителност са доста любопитни. Вижте.

Ако се чудите какво, по дяволите, е това от втората картинка, обяснението, което дават от Total Film е, че това е Skull Temple – череп на някое от чудовищните създания, наречени Кайджу, който е превърнат в храм и се е слял със заобикалящата го среда. Дали това означава, че Кайджу не са някакво ново явление, а напаст, с която сме се сблъсквали и преди, не е много ясно.

Също така не е ясно дали ще видим този Skull Temple в самия филм, тъй като – както знаете – концептуалните рисунки са главно за изграждане на представа и усещане за визуалния стил на филма (или на елементи от него) и доста често обектите, изобразени на тях, се различават от крайния продукт, ако въобще присъстват в него. Да се надяваме, че конкретно този „храм” ще го видим, тъй като идеята определено ни допада.

Pacific Rim” е режисиран от Гийермо дел Торо, а в главните роли ще видим Идрис Елба, Чарли Хънам, Ринко Кикучи, Чарли Дей, Клифтън Колинс-син и Рон Пърлман.

Премиерата е 12 юли 2013.

Повече подробности за филма, в това число трейлъри, плакати, снимки и синопсис, можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments