Шестте епизода на поредицата „Hit & Miss”, създадена от Пол Абът (отговорен за оригиналния сериал „Shameless” и „State of Play” от 2003 с Дейвид Морисей, режисирани от Дейвид Йейтс), вече бяха видени от островната публика между 22 май и 26 юни; в момента предстои премиерата им в мрежата на Audience Network.

За всички, които поне са чували за шантавото манчестърско семейство, което е в центъра на вниманието на „Shameless”, ще е ясно „по дифолт”, че с такъв сценарист/автор на идеи всяка поредица е гарантирано интригуваща. В случая с „Hit & MissКлои Севини влиза в ролята на транссексуален убиец – роден мъж, на когото предстои финална фаза на прехода към женственост. Паралелно с това, персонажът на Севини – Мия открива, че бившето гадже, умиращо от рак, му/ѝ поверява грижата за няколко деца, на едно от които Мия се оказва баща.

http://www.youtube.com/watch?v=8aFW6Vz0e4o

Нищо, че изглежда леко оплетено като сюжет – с майсторство, гарантирано от Абът и съавтора му Шон Конуей, режисирани от Шери Фолксън и Хети Макдоналд, епизодите на криминалната драма със сигурност ще възбудят дискусии и в Щатите. Защото част от публиката, видяла вече голотата, необходима за някои от епизодите, е изказала възмущението си по повод факта, че в един кадър присъстват и бюстът на Хлое Савини, и пениса на персонажа, в който тя се превъплъщава. Освен точни изстрели и кръв, на зрителите ще им бъдат предложени и други „екстри” – като например поводи за размисъл по въпроси като толерантност, семейни ценности, избор на житейска съдба и други подобни теми.

Hit & Miss” е първата оригинална поредица на Sky Atlantic в Обединеното кралство, в копродукция с AbbottVision и Red Production Company. Предлагаме ви един свръх-кратък тийзър, както и разсъждения на Хлое Савини (която много обичаме!) за особеностите, които включва работата по нейния персонаж. А, и още едно предизвикателство за нея е факта, че в поредицата говори с ирландски акцент!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. На Хлое Савини не й трябва много за да прилича на травестит 🙂
    Изглежда обещаващо обаче 🙂

  2. Клоито верно не е красавица, ама чак на травестит не мяза. 🙂
    А този сериал ми е любопитно да го погледна.