Досега плакатите бяха единственият елемент от рекламната кампания на „Прометей”, от която ни се искаше да видим малко повече – за разлика от десетките клипове и трейлъри и сигурно стотиците снимки, от тях видяхме само два (три, ако броим по-светнатия), при това почти идентични, заради голямата хуманоидна глава.

Е, най-накрая имаме възможност да видим нещо интересно и в тази посока, защото LFS Cinema in Malaysia представиха нов международен плакат, който няма нищо общо с досегашните.

Прометей - плакат

Не бихме казали, че самото изпълнение на плаката е добро, но пък за сметка на това ни кефи доста – както обичаме да казваме, лепим си го над главите с 300!

И понеже няма да е истинска новина за „Прометей”, ако не ви представим поне още нещичко, вижте и две нови любопитни видеа, посветени на героите на Нуми Рапас и Логан Маршал-Грийн, както и едно „извращение” под формата на реклама на „Coors”.

http://www.youtube.com/watch?v=v-DMzhl15E0

http://www.youtube.com/watch?v=Dl328uaJbKo

И последно, обещаваме(!), вижте какво се казва истинска реклама!

Прометей - метро Париж

Прометей - метро Париж

Прометей - метро Париж

http://www.youtube.com/watch?v=_wYRiE3UkmU

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.
Премиерата е 1 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Евала за рекламата. Гениално! Ако се возя сам ще почнат да ми се привиждат пришълци сигурно…..