Нов по-добър поглед към героите на „Храбро сърце”

от на 2012-03-15
 

Накратко, вече сме виждали героите на магическата приказка на „Pixar” „Храбро сърце” („Brave”), но те бяха в силно „осакатен” вариант и въобще не ги представяха в светлината, която заслужават. Сега Disney ни дават възможност да ги видим в пълната им прелест и във формат, позволяващ да си ги сложите на десктопа и да им се наслаждавате подобаващо.

По принцип принцеса Мерида и най-вече косата й ни действат омагьосващо и бихме си я гледали всекидневно и с удоволствие, но ако трябва да изберем само един от долните „тапети”, това ще е крал Фъргюс.

Храбро сърце - Мерида

Храбро сърце

Храбро сърце - Фъргюс

Храбро сърце - Елинор

Храбро сърце - тризнаците

Храбро сърце - Лорд Макинтош

Храбро сърце - младият Макинтош

Храбро сърце - Лорд МакГъфин

Храбро сърце - младият МакГъфин

Храбро сърце

Лорд Дингуол

Ситуиран в мистичните шотландски планини, „Храбро сърце” разказва за младата Мерида (Кели Макдоналд) – принцесата на кралство, управлявано от крал Фъргюс (Били Конъли) и кралица Елинор (Ема Томпсън). Непокорна дъщеря и умел стрелец, един ден Мерида нарушава стар и свещен обичай и по този начин отприщва сериозни сътресения в кралството. В опит да поправи грешката си Мерида търси помощта на ексцентричната старица Мъдрата жена (Джули Уолтърс) и получава правото на, както се оказва, едно злополучно желание. В приключението на Мерида се включват и огромният Лорд МакГъфин (Кевин МакКид), нацупеният Лорд Макинтош (Крейг Фъргюсън) и свадливият Лорд Дингуол (Роби Колтрейн).

Прекрасните трейлъри на филма, както и други интересни неща около проекта, можете да откриете в новините ни до момента.

Режисьори на „Храбро сърце” са Бренда Чапман и Майк Андрюс, а българската премиера е 3 август 2012.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте