Втори ТВ спот на Прометей. This film is not yet rated

от на 2012-03-24
 

Прометей

If you’re going down there, you’re going to die.

Нов ден, нова реклама на „Прометей”. Не, не ни е писнало още и да, смятаме да продължаваме в същия дух. Приемете го все едно сме влюбени, просто не можем да му се наситим – всяка нова дреболийка е вълнуваща. А в новия телевизионен спот има няколко.

Преди да видите рекламата искаме само да споделим наскоро формиралото ни се убеждение, че филмът наистина няма да има никаква пряка връзка с „Пришълецът”, точно както споделяше Ридли Скот още от самото начало. Извънземният космически кораб, който виждаме, не е същият, който познаваме от класическия филм и по никакъв начин няма да видим иконичните ксеноморфи. Просто ще получим много добра (логически обоснована?) представа, какво всъщност се е случило преди екипажът на „Ностромо” да кацне на Ахерон (LV-426).

Това доста ни натъжава, но от определена гледна точка, така е по-добре.

Радваме се, че филмът все още не е получил възрастовия си рейтинг. В коментарите по другите трейлъри възникна смеем да твърдим съвсем основателният въпрос за PG-13 рейтинга на филма, за който се говори и спекулира от доста време, който ако се потвърди, няма да се лъжем, ще е тъпа и неприятна новина.

Въпреки това ние сме избрали пътя, в който няма да се разочароваме и до последно ще вярваме, че Ридли Скот ще направи (и е направил) всичко възможно, какъвто и да е рейтингът, „Прометей” да маже.

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Българската премиера е 1 юни 2012.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2012-03-24 at 15:38

  Кви спекулации? То Ридли си го каза директно:

  Beaks: I have to ask about the rating. Has that been resolved yet? R or PG-13?
  Scott: It will be what it is. At the end of the day, you’ve got to go for the best movie – and that comes from Tom Rothman basically.

  Отговор

 • 2012-03-25 at 23:13

  Сори, ама за мен тази „чаша“ е наполовина пълна. Аз поне не прочитам, „да, PG-13 е“! Докато не го обявят на сайта на МПАА, значи не е официално, а са спекулации.
  Ох, Silver, ти сега ме подкокороса и почнах да се ядосвам. Те, братче, филми за зомбита почнаха да правят PG-13, та някакъв сай-фай ли няма да ни натикат в гърлото. Разбира се, това няма да стане с нещо тъпо, а с филм, който се чака могъщо.:(
  Все пак обаче, аз няма да загубя надежда, че Ридли ще предложи нещо добро, дори и да не е „R“. Просто отказвам!

  Отговор

 • Emanuil
  2012-03-26 at 10:50

  „If you’re going down there, you’re going to die.“

  Има и още една версия (с леко променен словоред, де) на това: http://www.youtube.com/watch?v=2HKhKpWx1Uc :)

  Отговор

 • 2012-03-26 at 18:13

  :)
  На това има хиляди версии! :)

  Отговор

Коментирайте