Нов брутален плакат на „Игра на тронове”

от на 2012-03-15
 

ВНИМАНИЕ, СПОЙЛЪР ЗА ПЪРВИ СЕЗОН!

Ако не сте гледали първи сезон на „Игра на тронове” – продуцираната от HBO телевизионна екранизация на бестселърите на Джордж Р. Р. Мартин от сагата „Песен за огън и лед” – и не искате да си го разваляте, в никакъв случай недейте да скролвате надолу, защото най-новият плакат на дългоочаквания втори сезон на сериала ще ви издаде по един брутален начин ключов момент от сюжета.

Всички останали могат спокойно да видят плаката, който е един от най-интересните моменти от рекламата на сериала до момента.

Игра на тронове - плакат сезон 2

Уоу! Не е нещо супер стилистически издържано, но за сметка на това е оригинално и изключително смело – така, дами и господа се рекламира телевизия! HBO са гиганти просто. Сега, ако покажат и някоя голотия… цена няма да имат.

На фона на кръвосмешение и братоубийство, алхимия и насилствена смърт, цената на славата се мери в кръв. А плячката на победата може да се озове в ръцете на мъже и жени, притежаващи най-хладната стомана… и най-студените сърца. Защото щом се сблъскат владетелите, трепери цялата земя.

Повече подробности за сериала можете да откриете в новините ни до момента.

Зимата идва на 1 април.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2012-03-15 at 11:05

  По-добре да не показват, щото ги знаем ХБО-то и манията им към мъжки телеса… но то и във втората книга не помня да има чак толкова голотии, тук-таме некоя свирка или кучешка, в третата, което е странно, тъй като там войната вече се вихри с пълна сила имаше повече гола плът.

  Бтв, в плаката ме радва как не акцентират толкова на буквите и как служат повече като дизайн елемент, спокойно можеше да пише „аз обичам петя, но съм гей“ и пак нямаше да намлят от силата на постера.

  Чудя се колко ли са платили на Шон Бийн да му ползват лика, тъй като се съмнявам като са му давали договора е имало такава точка, отнасяща се за промо материалите за втори сезон :)

  Отговор

 • 2012-03-15 at 19:44

  Това е добър въпрос. :) :)

  И мъжки телеса ще понеса, ако са в съотношение поне 1:3 в полза на женските. :).

  Отговор

Коментирайте