Слуховете за „Гюле” на Гай Ричи не умират. Брад Пит и GM в кюпа

от на 2011-10-21
 

„Cannonball Run”

Когато за първи път, през далечния февруари, чухме за идеята Гай Ричи да режисира римейк на „Cannonball Run” („Гюле” – миналият път споменахме, че така беше преведен на видеокасетата, която имахме като малки) не бяхме супер очаровани, но пък не си помислихме и за секунда, че в слуховете има истина и в бъдеше ще чуваме за този проект, тогава описан от „Warner Bros.” като „просто идея”. Е, вече не е просто идея, защото според Vulture Ричи официално е в преговори да режисира.

Другата новина (започнахме да пишем „добрата новина”, но това щеше да си е чиста лъжа) е, че Ричи иска стария си приятел Брад Пит за главната роля (не е ясно какво се е случило с Джордж Клуни, който ужким се интересуваше от ролята) и ако случайно нещата се сработят, действието ще се развива в Европа. На всичкото отгоре се носят слухове, че „General Motors” искат не само да дадат няколко колички за филма (както направиха с „Трансформърс”), но и да вложат пари в бюджета на римейка, който в момента звучи като длъжка реклама на коли.

А ако тази „просто идея” не се получи, „Warner Bros.” имат втори – и много, много по-различен – вариант: Шон Леви като режисьор и неговия приятел Бен Стилър в главната роля. А това ни се гледа още по-малко. Със или без колите на „GM”.

коментари
 
Отговорете »

 
 • heinrich
  2011-10-21 at 11:04

  Не знам за Гюле ама помня, че като малък по видеокасетките го превеждаха като „ралито кенънбол“…

  Отговор

 • mnk
  2011-10-21 at 13:11

  и аз съм го гледал като „ралито кенънбол“ :(

  Отговор

 • 2011-10-22 at 19:30

  Да, имаше го и като „Рали Кенънбол“ и катп „Газ до дупка Кенънбол“, но на мойта касета си беше „Гюле“ и до ден днешен си му викам така. :)

  Отговор

Коментирайте