UK трейлър на „Hell” на Роланд Емерих

от на 2011-08-28
 

Веднага искаме да кажем, че става въпрос за същия трейлър, който видяхме в началото на месеца, но този път имаме английски субтитри и можем да разберем за какво точно става въпрос.

Още веднъж, трейлърът не поразява (а както чуваме и самият филм), но на нас ни изглежда интригуващо, да не говорим, че адски си падаме по постапокалиптични филми и с удоволствие бихме му хвърлили един поглед.

Някогашен източник на живот, светлина и топлина, слънцето е превърнало целия свят в суха и безплодна пустош. Горите са изпепелени. Труповете на животните са навсякъде. Дори нощите са зашеметяващо светли.

Мария, малката й сестра Леони и Филип са се запътили към планините в кола със замъглени стъкла. Според слуховете там все още може да бъде открита вода. Това е пътешествие към нищото. По пътя те срещат Том, който се оказва първокласен механик и бързо става незаменим. Но могат ли да му се доверят? И сякаш нещата и без това не са достатъчно лоши, те се натъкват на засада и истинската им борба за оцеляване започва…

Режисьор на „Hell” е Тим Фелбаум, а премиерата е през септември 2011.

коментари
 
Отговорете »

 

Коментирайте