Трейлър на “Trespass” – Трилър за Ники на квадрат

от на 2011-08-22
 

Никълъс Кейдж и Никол Кидман са заможно семейство в нов филм на Шумахер. Реално погледнато, това си е тройно обещание, въпреки че Кейдж малко „издиша” напоследък. Трейлърът на трилъра “Trespass” е комбинция от екшън (както подобава) плюс стресирани погледи и свирепи нападатели, присъстват сейф, стремеж към отварянето му, строшени стъкла и решителни ответни действия. Домът на заможната двойка се превръща в бойно поле, когато в него нахълтват маскирани обирджии.

Знаем, че „диамантите са най-добрите приятели на жените”, ама ако искаме да узнаем какво точно се крие в сейфа, вероятно ще трябва да гледаме целия филм. Предателство, измами, подозрително голям откуп – какви ли още изненади ги очаква двойката Никълъс и Никол?

Каквито и пропуски да е допускал Джоуел Шумахер, все пак той е режисьор, който не може да бъде пренебрегван и се надяваме да е приготвил една-две (поне) изненади, заради които да си струва да жертваме малко време, посветено на патологичния ни интерес към киното. Ако пък ни разочарова – винаги може да вкараме поредният „филм с обир” в кошчето с надпис „недостатъчно добри, за да бъдат запомнени!”. В актьорския състав фигурират още Кам Джигандей и Лиана Либерато, филмът ще бъде показан премиерно в Торонто и се очаква неговата (ограничена) поява на екран в Щатите в средата на октомври.

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-11-16 at 17:08

  Мда. До 20 – та минута вървеше добре . След това целият филм се сгромоляса в крясъците и виковете на банда кокаинозависими обирджии на диаманти.

  Отговор

 • 2011-11-16 at 18:52

  Не е за вярване, но това мина и по кината и у нас.

  Отговор

 • 2011-11-16 at 20:34

  Аз го видях снощи. Видях също и ,че Кейдж е бил пред отказване . А в САЩ филмът пада от екран още на 3-та седмица . Типичен филм за ДВД разпространение :)

  Отговор

 • 2011-11-17 at 15:13

  Абсолютно!
  Много ме е яд за Шумахер. Харесвам го този човек, въпреки всички злини, които е сторил! :)

  Отговор

Коментирайте