„In Time“ е новото заглавие на фантастичния филм на Андрю Никъл („Гатака”, „Господар на войната”, „Симон” и сценарист на „Шоуто на Труман”), известен до скоро като „Now”, а преди това и като „I’m.mortal”. Тоест това е проект, който следим отдавна с доста сериозен интерес, при това не само защото е с участието с любимите ни Оливия Уайлд и Аманда Сейфрид.

Преди време в нета се появиха снимки от снимачната площадка, но сега за първи път виждаме официални кадри, на които главните герои изиграни от Джъстин Тимбърлейк и Аманда Сейфрид, най-вероятно са в надпревара с офицерите на „Timekeepers”. За какво точно става въпрос, вижте след снимките.

„In Time”- Джъстин Тимбърлейк и Аманда Сейфрид

„In Time”- Джъстин Тимбърлейк и Аманда Сейфрид

„In Time” ни разкрива свят, в който гените отговорни за стареенето са изключени. За да се предотврати пренаселването, времето се е превърнало във валута, буквално – богатите практически живеят вечно, докато бедните отчаяно се борят за оцеляване. В тази вселена млад мъж (Тимбърлейк) отвлича красиво момиче (Сейфрид) и е принуден да бяга, за да спаси живота си, след като е обвинен в убийството на човек с цел да му „открадне времето”. По петите му е офицер (Килиън Мърфи) от организация наречена „Timekeepers”, които се занимават с всички престъпления свързани с времето.

Този четвъртък филмът ще има представяне на Comic-Con и се надяваме, веднага след това да видим и първия трейлър.
Режисьор е Андрю Никъл, а в ролите са Джъстин Тимбърлейк, Аманда Сейфрид, Оливия Уайлд, Килиън Мърфи, Алек Петифър, Матю Бомър, Джони Галеки и др.

Премиерата е на 28 октомври 2011

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Ролята на Оливия Уайлд най-вероятно отново ще е само да буди сетивата на задрямващите мъже.

  2. @Точка
    Уайлд ще играе майката на Тимбърлейк. 🙂 И да, със сигурност ще буди… „сетивата“ на мъжете! 🙂 🙂

    @legrandelf
    Вече съм ти казвал, но да повторя: Ти си Сили(ън)! 🙂 🙂

  3. Само на мен ли идеята ми напомня подозрително много с тази на „Абсолон“ с Кристоф Ламбер? Да си „купуваш“ време, могъща корпорация която дърпа конците на живота на хората, един човек, който решава да се обърне срещи нея, глутница лакеи на същата тази корпорация, които се опитват да го спрат… Ето филма, няма начин да не сте го мяркали на видеокасета или по кабеларките: http://www.imdb.com/title/tt0300902/

  4. Е то реално 90% от сайфай филмите са предъвкване на теми от класически книжни произведения от едно време, така или иначе – антиутопии, космически пътувания, пътуване във времето и паралелни вселени, инвазии на извънземни и т.н. и т.н. Дано не лъха на застоял полуфабрикат и тоя филм.