Снимки от sci-fi сериалa „Terra Nova” на Спилбърг

от на 2011-01-07
 

Terra Nova

От „Fox” пуснаха първите снимки от продуцирания от Стивън Спилбърг фантастичен сериал „Terra Nova”, в който 150 години напред в бъдещето животът на Земята е изправен пред унищожение и за да оцелее човечеството, учени отварят портал във времето, който позволява на хората да пътуват до праисторически времена и там да търсят възможност за ново начало. Светът, в който попадат обаче, е далеч от утопията, която са си представяли. „Terra Nova” – първата човешка колония отвъд портала – е обградена с опасни месоядни динозаври и десетки други праисторически заплахи, а в добавка към тях, външна сила се опитва да разруши този нов свят още преди да е изграден напълно.

За съжаление, сред снимките няма нито една на очакваните с голям интерес от нас динозаври, нито пък такава на Стивън Ланг, който е в ролята на харизматичния, но безмилостен лидер на „Terra Nova”.

Това, което виждаме, е главният герой на сериала Джим Шанън и неговото семейство, които са част от последната група заселници, отправила се към „Terra Nova”, както и мъничко екшън, колкото да разпали любопитството ни за това „какво дебне зад храстите”.

Засега на сериала са му отредени 13 епизода и се очаква да дебютира през есента.

Terra Nova

Terra Nova

Terra Nova

Terra Nova

коментари
 
Отговорете »

 
 • 2011-01-08 at 05:56

  Не, Дринка, просто бях много гладен и, докато четох новината, си представих добре осолено бутче от Т-рекс. 😀

  Добре де, едни хубави млади хора правят едни лоши неща няколко милиона години назад. Последният път, когато това ми хареса, беше и за първи, а сериалът се казваше "Изгубени".

  Тъй или иначе без трейлър или пилотен няма как да се правят генерални изводи, така че ще изчакаме, а ти приготви бутчето. Ма не ме залъгвай – разпознавам жабешко от Т-рекско! 😀

  Отговор

 • 2011-01-08 at 17:30

  Бутчето го имаш! :) Ще има да го ядем не само докато излезе трейлъра, но и две три години след като свърши сериала. 😀

  Аз убивам за бобец с ребърца от брахиозавър! :) :) :)

  Отговор

Коментирайте