[REC] с още две продължения

от на 2010-05-05
 

[REC] с още две продължения

„[REC]” е един от най-оригиналните и наистина стряскащи хорър филми през последните години и силно се надаваме да не съдите за него по американската брадва „Quarantine”. Тази година испанското дуо Paco Plaza и Jaume Balaguero се завърнаха към историята с достойното и не по-малко впечатляващо продължение „[REC]2”, но както се оказва, това съвсем не е всичко от тях.

От „Variety” съобщават, че филмът ще се сдобие с още две продължения, „[REC] Genesis” и „[REC] Apocalypse”, на които вече е дадена зелена светлина, но все още не са известни премиерни дати. За разлика от предишните два пъти, сега Plaza и Balaguero ще режисират отделно.

Почти нищо не е известно за сюжета на „[REC] Apocalypse” но предполагаме, че той ще бъде завършек на тематичната арка започната в първия филм. За„[REC] Genesis” обаче научаваме, че ще разкаже за произхода на заразата, която превръща хората в зомбита – това бе загатнато във втора част, но не бе напълно разкрито – което ще рече, че ще бъде един вид предистория.

По принцип, в повечето случаи, подобна информация за разводняване и експлоатация на успешен филм би ни разстроила, но този път бихме казали, че сме доста развълнувани и даже нямаме търпение да се постреснем отново.

коментари
 
Отговорете »

 
 • Френд
  2010-05-05 at 18:04

  О, да. REC беше доста силен. Двойката обаче не съм я гледал и тука ми се струва, че се е промъкнало едно малко спойлърче :(

  Отговор

 • 2010-05-05 at 18:14

  …не бих го нарекъл "спойлър", но виждам какво имаш предвид. Не се притеснявай обаче, няма да ти развали филма 😉

  Отговор

 • 2010-05-05 at 21:49

  Оу, цели 2 продължения? 😀 Аз бях писала за Rec 2 и имаше едно нещо, което не успях да схвана (няма да спойлвам за тези, които не са го гледали), но като цяло филмът е готин и ще се радвам да видя какво ще измислят като продължение. :)

  Отговор

Коментирайте