Предизвестената смърт на The Ring 3-D

От „Paramount” съобщиха, че американският римейк на „Ringu”, с който започна цялата „J-horror” истерия (и който уви остана ненадминат по качество), ще се сдобие с трета част, която ще бъде заснета на 3D.

Лошите новини са от „HeatVision”, които съобщават, че новият филм ще бъде по-„тийн ориентиран” от предишните два и по всяка вероятност ще включва „тийнейджъри, които откриват работещо видео”.

Не ни е чудно как точно Самара ще бъде върната към убийственото си поведение, след като във втора част, проклятието поне привидно беше развалено – знаем, че Холивуд винаги намира начин, но ни е адски чудно каква част от съвременните тийнейджъри имат представа какво точно е VHS.

Наоми Уотс е единственото нещо, което би ни накарало да погледнем на този филм с добро око, но това гарантирано няма да се случи, затова не виждаме причина да си губим времето.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

60 Comments

  1. Истински ентусиазъм за тази ненужна 3-та част?

    Отдавна не сме чували нищо за този проект, може да се е разпаднал – мен ако питаш, и по-добре. Мислиш ли, че може да става за нещо?

  2. Филма ако е "тийнизиран", аз изобщо нямам намерение да си губя времето с него.

    Може и да преглътна че Наоми я няма, но ако наистина напълнят филма с някакви тийнейджъри, подобни на тези които със сигурност ще унищожат Писък 4, то тогава и безплатно няма да го гледам.

    Съгласен съм с Дринов. Абсолютно ненужна работа.

    П.С.

    Първия 'Предизвестена смърт' го смятам за един от най-страшните филми не на 2002, не на десетилетието, а на всички времена!

    Шедьовър.

  3. @Nikol

    Какво ще кажеш за оригиналните филми? Гледал(а) ли си ги? Не намираш ли че са по-добри? Или не са ти толкова достъпни, колкото американската версия?

  4. Аз съм гледал единия оригинален и честно кацано американския ми харесва доста повече. Ако оригиналния води по нещо, то това е сцената с излизането от телевизора, която там е много по яка.

  5. @Nikol

    Оригиналния японски филм гледал(а) ли си? Това питах. 🙂

    @Sick Spazmoid

    В какъв ред ги гледа? Не знам японците са пълни уроди, техните хоръри направо ме разцепват.

  6. Аз изгледах навремето всички версии, римейкове и продължения в последователността на напрвата им, даже и книгата ("Kръгът") четох. Мога да кажа, че "Ringu" на Хидео Наката (първи от оригиналната японска трилогия по Коджи Сузуки) e, by far, най-добрият; корейският "Ring Virus" е най-скучният, а щатският "The Ring" е просто сносен.

  7. @Sick Spazmoid

    Със сигурност е повлияло. 🙂

    @UZUMAK

    Корейският не съм го гледал. Сега не знам дали въобще бих. 🙂

  8. Драга Nikol, първо: не ни пука за тъпите ти два цента и за (очевидно) повърхностната ти култура; второ, не ни пука за тъпата ти неадекватност и за още по-тъпите ти удивителни. Трето: чупката already.

  9. UZUMAKI, ти си бил всеобщ любимец бе.

    Дринов, тоя охлюв ти превръща блога в цирк. Изритай му задника най-сетне, защото проваля всяка дискусия тук.

  10. Veso, единственият цирк тук си ти и тая куха дропла Никол, така че лапайте и мирувайте, лекета.

  11. КАВАЗАКИ, недей сега да оквичаваш всичко. Имай малко достойнство.

    Дринов, сори че продължавам да се занимавам с тоя интернет трол на блога ти, но е просто прекалено лесен и забавен. Както и да е, скоро ще му омръзне да се гъзари наляво и надясно и ще се кротне.

  12. КАВАЗАКИ, мерси че с всеки твой коментар тук доказваш тезата ми.

    Моля продължавай.

  13. Имаш впредвид всички в главата ти. Гласовете които чуваш, така ли?

    Да, тук си прав. Няма две мнения.

  14. Игнорирах те, защото си толкова малоумна, неграмотна и нищожна, че самото ти съществуване замърсява интернет и води до интелектуални смущения. От друга страна: навъртай се, таман ще ни носиш трафик и ще ни разсмиваш с генетичната си мутация, а и ще докажеш каква недоклатена самотна шунда си, която нито държи на слузестата си дума, нито може да натежи на мястото си (освен с кила, I presume).

  15. Nikol, кибернетична прокариотна клетко, ако обичаш, бъди по-креативна в хляба, ‘щото на този етап само доказваш съществуването на липсващото звено. Освен това можеш да си ебеш родата по ред на номерата и да ядеш лайна, докато (не) ти приседне.

  16. Много ви моля да се придържате към нормалния тон. Знаете, че не трия коментари, но не е хубаво да злоупотребявате. 🙂

  17. Милото! 😀 Ама тоя не искаше да те "искара" извън нерви, а да ти го вкара вербално и надълбоко – до селските сливици. Както и стана. Але-хоп!

  18. Хахаа Uzumaki правиш се на много отворен, ама като минеш покрай някоя засукана мацка и напълваш гащите. Сигурна съм, че за първата селска кифла ще си нагълташ цялото жалко "достойнство". Хората като теб, които чакат да си намерят майстора, са by definition нещастници. Те или чакат някой наистина да ги смаже и да ги направи на плюнка (и това им е единствената наслада), или (още по-лошо) са с някой, който не харесват и постоянно обиждат.

  19. Хаха, Кина, сигурен съм, че си сигурна в това. Аз пък съм сигурен, че самонадеяни селянки като теб са дошли в големия град с още по-големи надежди и очаквания, с афинитет към съквартирантки-психоаналитици, с които си "менкате" профила и храните своята wannabe-култовост; ядете пуканки от микровълновата и гледате Вим Вендерс, докосвайки плахо клиторите си. Надъхана си за живот, муц; кипиш от академични хормони и еманципиран нагон, но като минеш покрай някой засукан кестен и напълваш бузите, а той си вдига ципа. После преглъщаш с мнима усмивка и продължаваш напред, 'щото си дебютант с плахо его, а имиджът е, ох, толкова в(л)ажен, нали?… Виж как от няколко коментара в интернет успяхме да се разгадаем, намерихме се, ей Богу; ти ми направи уникален психологически профил, аз уникално ти го вкарах в задника. Всички са щастливи. Затъмнение.

  20. Ейй много време ти отне, за да композираш тази анална симфония… Възхищавам ти се… Сигурно си почитател на хентай порното. Не виждам какъв беше смисълът да замениш всички думи от поста ми с тези "изрази", които сигурно си избълвал във върховния момент… пред екрана, гледай после да си почистиш. Доста клиширана историйка обаче си скалъпил, сигурно почерпена от личния ти опит. Виждам, че ти доставя удоволствие да генерираш такива порно-сюжетчета, може би ще имаш успех в този бранш. Питай Дринов дали не може да ти отвори една секция за порно филми, определено ще си първа цигулка. Айде лека нощ и не се възбуждай много от този пост.

  21. Много съжалявам, но ако има секция за порно, единственият човек, който ще я води, съм АЗ! 🙂 🙂

    И да ви питам, ако заключа темата, ще се преместите ли на друг пост или пък ще вземете да престанете. 🙂

  22. Yet another weak n00b – сега вече съм любител на хентай порно, о, Боже. 😀 Егати липсата на въображение. Дринка, виж как де-еволюирам виртуално под естесвения отбор на олигофрените. Но поредният ти намек за този (иначе безкрайно забавен) офтопик е уместен, така че ще положа малко старание за въздържание.

  23. аз нямам търпение да стане 3-тата част !! Разбрахме , че някои хоря няма да си "губят времето" аз лично бих го загубила много пъти .. се пак като бях по малка се правих на Самара ;дд .. !! Та.. така който не иска да не го гледа .. няма нужда от тъпи коментари ; ))

  24. Който пък не може да пише грамотно, няма нужда да съществува. Демек: метни се отнякъде, кифло.

  25. @стела

    Съмнявам се, че този филм ще го бъде! Нищо съществено не се е чувало за него повече от година.

  26. Nikol, покажи ни своите черва като си направиш харакири, маймуно селска.

    PS За да не съм съвсем off-topic: „Sadako 3D“ май все пак ще го бъде.

  27. Мине се не мине време и тук изскочи някоя хранилка.:) Трябва да спретна една нова… новина. 🙂

  28. @UZUMAKI, човече, а аз си мислих, че коледния спирит е леко надценен. that’s the spirit boy, хо хо хо:)
    @ring3 ….конски акита…

  29. Ще го бъде бе, нали уж за април го гласят.

    PS Бях забравил каква свирепа хлебарница се е случила тук, хаха.