Независимо от преобладаващите представи, изградени до голяма степен и от образите на Супермен и вещера Гералд от Ривия, чаровният британски красавец Хенри Кавил е и обикновен човек, в чиито личен живот се наблюдава известна промяна. През април той и приятелката му Натали Вискузо споделиха, че очакват първото си дете – щастливо предстоящо събитие, което вероятно е приоритет в живота на актьора и може би затова не сме чували много новини около „бъдещите му творчески планове“. След оттеглянето от Вещерът, последно сме коментирали Аргайл: Супершпионин и The Ministry of Ungentlemanly Warfare и даже бяхме забравили, че се готви нов Шотландски боец.

Преди известно време Deadline съобщиха, че към проектите, по които ще работи актьорът, се добавя и идеята на Amazon MGM за игрална адаптация на анимето Voltron. По това вече работи режисьорът Роусън Маршъл Търбър, чието име сме чували около екшъни с участието на Дуейн Джонсън-Скалата (включително и скучният Red Notice на Netflix), а в екипа заедно с Кавил ще участва Даниел Куин-Той (21-годишният актьор беше избран за заместник на Том Холанд във втория екип на постановката на Уест Енд „Ромео и Жулиета“ през пролетта).

За момента сюжетът, по който работят режисьорът Търбър и съсценаристката му Елън Шанман, се пази в тайна. Рисуваната телевизионна поредица от 70-те години, която се излъчва в САЩ през 1984/5 година, незабавно се превръща в хит. Проучването на космоса винаги е било една от темите, които са близки до сърцата и на членовете на Операционния екип, а когато това се случва с помощта на гигантски робот като Волтрон – ентусиазмът да видим игрална версия на познатата анимация е абсолютно гарантиран.

Сред продуцентите на Voltron са Тод Либерман (Hidden Pictures), Боб Коплър, режисьорът Търбър и Дейвид Хоберман (Hobie Films). Amazon MGM действат доста амбициозно, тъй като имат ангажимент и към Masters Of The Universe, за които спечелиха правата и се очаква готовият филм да се появи в кината на 5 юни 2026. Междувременно снимките на Voltron са предвидени за тази есен в Австралия, което може би позиционира очакването за готов филм в края на 2026 или през 2027 година. Ще следим за ъпдейти по този проект!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *