В началото на септември видяхме първия тийзър на новия филм на Лий Уанел Човекът-вълк (Wolf Man), който е нова интерпретация на класиката на Universal The Wolf Man. Остават само три месеца до премиерата и студиото са решили да ни зарадват с чисто нов трейлър и плакат.

Този път фокусът е изцяло върху младото семейство и ужасът, срещу който ще се изправят те. Рекламата въобще не се опитва да прикрива какво точно могат да очакват зрителите. Лий Уанел определено няма да разчита на изненадващи или шокиращи туистове, а по-скоро на ужас, напрежение и атмосфера. Както споменахме и предния път, при Невидмия му се получи, дано сработи и този път.

Вижте новата реклама, а след нея и официалния синопсис:

Човекът-вълк няма да се опитва да копира историята на оригиналите, а ще разкаже своя собствена. Кристофър Абът влиза в ролята на Блейк, съпруг и баща от Сан Франциско, който наследява своя дом от детството сред природата на Орегон. Това се случва след като баща му мистериозно изчезва и се счита за мъртъв. След като бракът му със съпругата му Шарлот се насочва в неблагоприятна посока, той я убеждава да се откъснат от бързата динамика на града и да си подарят кратка ваканция.

Семейството пристига, заедно с дъщеря им Джинджър, посред нощ и веднага са нападнати от неизвестно животно. Те бързо се барикадират в къщата и се опитват да оцелеят, докато създанието обикаля около тях. С напредване на нощта обаче, Блейк започва да се променя и се превръща в нещо неразпознаваемо. На Шарлот ще ѝ се наложи да взема сложно решение – дали злото в къщата е по-опасно от това, което ги дебне навън.

Представяме ви и един плакат:

Човекът-вълк (Wolf Man) е режисиран от Лий Уанел, който е и сценарист наравно с Корбет Тък, Лорън Шукър Блум и Ребека Анджело. В ролите ще видим Кристофър Абът, Джулия Гарнър, Матилда Фърт, Сам Йегер, Бен Прендергаст, Бенедикт Харди и други.

Премиерата е насрочена за 17 януари 2025 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *