Както ви споделихме и в една стара наша новина по темата, дългото чакане е към своя спираловиден край. Uzumaki много скоро ще обсеби екраните ни и ще отприщи своя прокълнат ужас. Анимацията се разработва от Studio Drive, като самата продукция е дело на известното студио Production I.G.

Признаваме, че предишният проект по разкази на Джунджи Ито Japanese Tales of the Macabre не успя да ни спечели чак толкова, но се надяваме този път нещата да са различни. Uzumaki прекара дълги години в разработка и стискаме палци този път творчеството на Ито да е пресъздадено подобаващо.

Вижте и трейлъра, който само затвърждава думите ни:

Uzumaki ще бъде представено под формата на четири епизода и то само след двадесетина дена. За какво все пак става дума?

Uzumaki разказва за ученичката Кири Гошима, нейният приятел Шуичи Сайто и жителите на малък японски град, които са обект на зловещо проклятие, включващо в основата си спирали. Спиралата се явява ключов елемент тук и повече подробности можете да прочетете и видите в нашето ревю на японската филмова адаптация. Въпросното проклятие кара хората да се вманиачават по символите и дори да губят разсъдъка, а и живота си в последствие.

Uzumaki ще е под режисурата на Хироши Нагахама, а музиката ще е дело на Колин Стетсън (Hereditary, Color Out of Space).

Премиерата е насрочена за 28 септември в Япония, а ден по-късно ще се появи и в стрийминг платформата на MAX.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments