Наясно сме, че човешката лудост няма граници, както и че всеки маниакално-ненормален психопат може да бъде атрактивна тема – и за пълнометражни проекти, но и за поредици от рода на Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story и предстоящото разкриване на мрачните тайни на братята Лайл и Ерик Менендес, които чудовищно са „отнесли“ с пушкалата си главите на собствените си родители. Вярно е, че голяма част от тези истории са позиционирани в ХХ век, но това не означава, че и в настоящето не върлува вируса на безнаказаните престъпления – и ни е странно любопитно дали част от зрителите на сериали, посветени на масови убийци, биха решили да се пробват… в подобно поприще.

Дали братята Менендес са се опитвали да заграбят богатството на семейството или отчаяно са решили да си отмъстят заради нечовешкия тормоз, на който са ги подлагали майка им и баща им?! Отговорът може би ще се разкрие в сериала Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, който следим отблизо и вече е време да представим пълния му трейлър:

Главни герои на тази истинска криминална история са братята Лайл и Ерик, осъдени за убийството на своите родители през 1996 година – седем години след самото престъпление. Въпреки че са обвинявани в стремеж да присвоят всичко, което родителите им притежават, в своите свидетелски показания пред съдебните заседатели братята твърдят, че са замислили и реализирали убийствата като отмъщение за дългогодишния сексуален, емоционален и психически тормоз от страна на баща им, подкрепян от майка им. Често в подобни случаи остава отворен въпросът – кои са всъщност истинските чудовища?!

Създатели и шоурънъри на Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story са Райън Мърфи и Иън Бренан, режисьори на различните епизоди са Иън Бренан, Макс Уинклър, Парис Баркли, Майкъл Ъпендал и Карл Франклин. 

Основните роли са поверени на опитните Клои Севини и Хавиер Бардем и на младите Никълъс Александър Чавес и Купър Кох, които се превръщат в чудовищата-наследници от заглавието. В актьорския екип участват още Нейтън Лейн, Ари Грейнър, Лесли Гросман, Далас Робъртс, Пол Аделстийн, Джейсън Бътлър Харнър, Енрике Мурчано, Майкъл Гладис, Дрю Пауъл, Чарли Хол, Джил Озери, Джеф Пери, Теса Обержоноа, Танър Стайн, Лари Кларк, Джейд Петиджон, Марлен Форте и др.

Екипът на изпълнителните продуценти на тази част от Monster-антологията включва Мърфи и Бренан, Карл Франклин, Алексис Мартин Удал, Ерик Ковтун, Дейвид МакМилън и Луиз Шор.

Премиерната дата е 19 септември по Netflix,.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *