Тейлър Шеридан и Paramount действат бързо – след като е открит „залежът“ от някаква скъпоценност – земно течно злато или зрителско внимание – то тя трябва да се експлоатира с пълни шепи. За тази есен авторът/продуцент е доставил четири поредици за почитателите на истории от различни части на американския Запад и не само – втори сезон на Tulsa King, втори сезон на Lioness, пети сезон на сагата Yellowstone и новата поредица Landman, за която споменахме в средата на месец юли.

От първия трейлър на Landman, пуснат преди дни в мрежата, оставаме с впечатление, че на Били Боб Торнтън се пада нелесната задача да изнесе на плещите си част от историята, а Джон Хам и Деми Мур ще влязат в роли на безжалостни хищници, които дори и огън не може да ги уплаши, когато са се устремили към плячка – или в техния случай – безогледна печалба. Но може и да грешим и Шеридан да изненада зрителите с различен развой на събитията…

Ето какво се случва в този трейлър, а непосредствено след него напомняме официалния синопсис на сериала:

Действието на Landman се развива в един от бързо разрастващите се градове на Западен Тексас, в които всеки може да търси късмета си на някоя нефтена платформа. Базиран на набралия популярност подкаст от 11 части „Boomtown“, дело на Imperative Entertainment и Texas Monthly, сериалът пресъздава динамичните отношения между обикновените работници, жители на региона, и готовите да извършат всякакви измами милиардери, чиито машинации подхранват до голяма степен неконтролируемата експлоатация на нефтени находища, която влияе върху промяната на климата, икономиката и цялостната геополитика.

Както споменахме, Landman е създаден от номинирания за „Оскар“ Тейлър Шеридан и Крисчън Уолъс, а е продуциран от MTV Entertainment Studios, 101 Studios, и компанията на Шеридан Bosque Ranch Productions. Автори и продуценти са успели да ангажират чудесен звезден актьорски екип – Били Боб Торнтън, Али Лартър, Мишел Рандолф, Джейкъб Лофланд, Кейла Уолъс, Джеймс Джордан, Марк Колие, Паулина Чавес, Майкъл Пеня, Анди Гарсия, Деми Мур и Джон Хам.

Премиерата на Landman е предвидена за 17 ноември по Paramount+ – първоначално ще бъдат представени два епизода, а всяка следваща неделя ще се появява по един нов епизод, докато и десетте намерят публиката си в платформата. Пригответе се за гореща есен!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *