Многократно сме обсъждали доброто решение Marvel малко да набият спирачките на скоростно дерайлиращия си влак, да престанат да гонят заветните си премиерни дати и тази година те наистина изкараха само един филм, който несъмнено доказа, че стратегията им (поне за него) беше успешна – Дедпул & Върколака се превърна в най-доходоносния филм с R рейтинг в историята. Когато говорим за „Marvel” в този контекст, разбира се, имаме предвид Marvel Studios, защото всъщност това съвсем не е единствения филм, който ще излезе тази година под банера на Marvel Comics. Ако обичате, да не забравяме за Венъм!

Естествено, Венъм: Последният танц (Venom: The Last Dance) няма никакъв шанс (и смятаме, никакви претенции) да бъде като Дедпул & Върколака. Отдавна е ясно, че филмите за Венъм са за една определена аудиторията и предвид, че говорим за трета част от поредицата, добре знаем точно коя е тази аудитория – хората, които се радват на Том Харди в конкретната роля и които обичат да си оставят мозъка в гардеробната и просто да се забавляват на всичките глупости, в които Еди Брок и симбиота му ще се забъркат. А можем да сме сигурни, че в Последният танц глупостите ще са дори повече от предишните и че ще бъде заложено само и единствено на това, което вече работи, тъй като самият Харди е съавтор на сценария, а Кели Марсел, написала всички филми до момента, дебютира и като режисьор.   

Ето го и новия трейлър:

Трябва ли ви да знаете историята? Еди и Венъм са преследвани от различни опасности, идващи от световете на двама им, мрежата се затяга и те са принудени да вземат съдбоносно решение, което ще доведе до последния им танц. Докато предишният трейлър все пак искаше да ни покаже, че някъде в този филм ще има и „сериозна“ супергеройска история, този път виждаме реклама, която изцяло е фокусирана върху отношенията между Еди и Венъм и трагедията на тяхната предстояща раздяла. Ако Венъм: Последният танц ни накара истински да се разчувстваме, ще трябва да му стиснем ръката.

Венъм: Последният танц (Venom: The Last Dance) е режисиран от Кели Марсел. Сценарият е написан от Марсел и Том Харди. В главните роли са Том Харди, Чиуетел Еджиофор, Джуно Темпъл, Стивън Греъм, Пеги Лу, Алана Улбах и Рис Ифанс.

Премиерата е насрочена за 25 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *