Очевидно младостта и ентусиазмът на Купър Хофман се комбинират успешно с опита, който той вече има от работата си с Пол Томас Андерсън в Licorice Pizza – и в последните няколко месеца се натъкваме на новини, свързани с още проекти с негово участие. Споменахме за изключително любопитния Saturday Night, младежът работи по Old Guy (екшън-комедия на Саймън Уест, с Кристоф Валц и Луси Лиу), а преди дни се появи новина и за още един филм – трилър-комедията I Want Your Sex, чиито режисьор е Грег Араки (удостоеният с първата Queer-палма през 2010 година Kaboom, White Bird in a Blizzard).

Според слуховете за сюжета, една утвърдена творческа персона (героинята на Уайлд) наема на работа един млад човек (героя на Хофман), но в един момент решава, че той може да й послужи и за муза в сексуално отношение – каквото и да означава в конкретния контекст това. Нека проверим дали ще открием повече информация в официалния синопсис на I Want Your Sex:

Колко далече може да стигнеш, преди всичко да стане… наистина прекалено?! Когато младият Елиът успява да спечели вдъхновяваща работа при известната авторка и легендарна провокаторка Ерика Трейси, неговите фантазии започват да се сбъдват – тя решава, че той ще бъде нейната секс-муза. Но Елиът скоро осъзнава, че трябва да се подготви за неочаквани предизвикателства – Ерика го взима със себе си на пътешествие в непознат свят, изпълнен със секс, маниакалност, власт, предателства и… дори убийство. Благодарение на скандалните си герои и чудесното чувство за хумор, I Want Your Sex ще преобърне всички очаквания по начин, който ще шокира и донесе наслада на зрителите!

Снимките на новия филм на Грег Араки трябва да започнат през октомври, което означава, че вероятността за премиерна дата на I Want Your Sex е в есенните месеци на 2025 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *