Give them what they want! Всяка компания, която се занимава с този „измамен“ бизнес, познат като entertainment (всичко, което става за забавление), се ръководи от този принцип – независимо от това дали е кино, компютърни/всякакви игри, хазарт, увеселителни паркове или каквото още се сетите, включително телевизия. След като нещо се гледа – значи трябва да направим още от същото и да (се опитаме да) заситим глада на публиката. За тази цел Paramount си имат Тейлър Шеридан.

И въпреки че не сме проследили в детайли цялото разрастване на взаимосвързаните сюжети около Yellowstone, сме споделяли и за предисторията с Харисън Форд и Хелън Мирън, и за началото на фамилия Дътън в 1883. Междувременно феновете на тази поредица са в очакване на финалните епизоди на пети сезон от сагата с участието на Кевин Костнър през ноември и вероятно са се зарадвали на информацията, която се завъртя преди известно време в мрежата – за продължение в днешно време Yellowstone 2024, в което (евентуално) ще участва Матю Маконъхи.

След всичките тези уводни обяснения стигаме и до същината на конкретната новина – Тейлър Шеридан подготвя поредица (още една!?!), която вероятно ще бъде „spinoff“ на Yellowstone и ще бъде озаглавена The Madison. Актьорите, които са потвърдени в главните роли на тази нова/различна история според TVLine, са Мишел Пфайфър, Кърт Ръсел и Патрик Дж. Адамс, познат на публиката от поредицата Suits. Коментира се включване и на Бо Гарет (The Good Doctor), като кастингът за допълнителни роли продължава. Обявяването на този актьорски екип предизвика учудване или може би объркване – дали става въпрос за коментираното преди време продължение Yellowstone 2024 (но тогава къде остава очакваното включване на Маконъхи?) или е съвсем различен проект, който ще обогати още повече разклоненията в историите, които разказва Шеридан.

Според синопсиса на The Madison, Пфайфър ще влезе в ролята на властна и богата дама, глава на семейство, която напуска Ню Йорк и пристига в Монтана (вероятно да вземе фамилните дела в ръцете си), след като нейният съпруг и брат му загиват в самолетен инцидент. Планирано е снимките да започнат след седмица-две в Монтана, Ню Йорк и Тексас, а премиерата на готовия сериал може би ще бъде по някое време догодина.

От информацията до момента може да предположим, че всички тези елементи са отделни части в големия Yellowstone-пъзел, който Шеридан постепенно и методично конструира през годините. Вярваме, че феновете ще продължат да си очакват Маконъхи в Yellowstone 2024, както и да се започне работа по още един сегмент от историята на тази (вече вековна) сага – коментира се проект и за „spinoff“ от времето на Втората световна война, озаглавен 1944.Неведоми са решенията на Paramount Network и вдъхновенията на Тейлър Шеридан!

Ще се ослушваме за още новини около The Madison – вълнуващо е да очакваме партньорство между легенди като Пфайфър и Ръсел!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *