Остават по-малко от две седмици до премиерата на новия филм от поредицата Злите мъртвиЗлите мъртви: Пробуждане (Evil Dead Rise), но Warner Bros. все още имат с какво да зарадват тръпнещите в очакване фенове. Става дума за чисто нов трейлър с няколко непоказвани досега кадъра, както и плакат.

Новата реклама е изпълнена с най-разнообразни цитати от положителните ревюта на филма, които доминират интернет пространството през последния месец. Злите мъртви: Пробуждане направи своята фестивална премиера по време на South by Souhtwest в Щатите и все още държи 96% рейтинг в Rotten Tomatoes, което ни вдъхва надежда за наистина качествен нов филм.

Вижте и въпросната реклама:

Нека ви припомним какво можете да очаквате от Злите мъртви: Пробуждане:

Уморена от непрестанно пътуване, Бет решава най-после да посети своята по-голяма сестра Ели в пренаселен жилищен комплекс в Лос Анджелис. Дълго отлаганото събиране на двете сестри обаче бързо е прекъснато след като откриват древна книга в подземията на сградата. Неволно те събуждат хорда от демони, гладни за човешка плът. Бет е въвлечена в първична битка за оцеляване, като в същото време е изправена пред най-кошмарната версия на майчинство, която може да си представи.

Вижте и един нов плакат:

Злите мъртви: Пробуждане (Evil Dead Rise) е режисиран от Лий Кронин (The Hole in the Ground), който е сценарист наравно със Сам Рейми. Брус Кембъл е в ролята на изпълнителен продуцент. В главните роли ще видим Алиса Съдърланд, Лили Съливан, Нел Фишър, Морган Дейвис, Джейдън Даниелс и други.

Премиерата е насрочена за 21 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *