Харесваме начинът, по който Ана Кендрик подхожда към различните идеи за филми и адмирираме амбицията ѝ да опита силите си в режисурата. Нейният избор за дебют е шокираща история, свързана с реални събития от преди няколко десетилетия. В телевизионна игра тип „Ергенът“, реализирана по доста по-различен начин (според скромните възможности на телевизионните формати през 70-те години), се оказва, че един от потенциалните ухажори на младата жена, за чието внимание се състезават няколко кандидата, е истински сериен убиец.

Ето как изглежда трейлъра на филма Woman of the Hour.

Изглежда доста смразяващо всякакви желания за потенциален „любовен“ контакт, нали?! В основата на сценария на този трилър е истинската история на Родни Алкала, който не само е участвал в популярната през 1978 година „The Dating Game“, но всъщност е и спечелил възможност за истинска среща. Макар официално той да е бил признат за виновен и осъден за осем убийства, броят на жертвите му остава неизвестен, според някои източници е възможно да са 130. Алкала има колекция от 1000 снимки на жени, както и момичета и момчета в тийнейджърска възраст, много от тях в откровено сексуални пози. Убийствата са били извършвани най-често след изнасилване или задушаване до загуба на съзнание; част от следователите го описват като „машина за смърт“, други го сравняват с прочутия Тед Бънди.

Премиерата на Woman of the Hour е била миналата година в програмата на Торонто и впечатлението на част от критиците е за „интелигентно и интуитивно конструиран филмов дебют на актьор, който е работил активно, гледал много и си е водил бележки“.

Любопитно ни е как публиката ще посрещне дебюта на Ана Кендрик – премиерата се очаква през есента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *