Колкото и да не ни се иска да е така, всъщност лятото бавно и полека върви към завършека си, което пък традиционно значи, че започва по-засилената реклама на есенните и най-вече „хелоуинските“ проекти. Кой какво разбира под „хелоуински“, разбира се, може да се спори, но поне според студията това е всеки проект, който дори небрежно се приближава към хоръра и съответно те могат да го рекламират така.

Представяме ви новия пълен трейлър на предстоящия сериал на Marvel Agatha All Along. Припомняме, че това е самостоятелния сериал за Агата Харкнес, любимката на публиката от WandaVision и историята на това как тя ще си завърне магическите сили, които Уанда Максимоф ѝ отне в края на онзи сериал. Агата ще се съюзи с цяла група нефелни вещици, които също са съблазнени от тъмните способности и властта, която те предлагат.

Предишният трейлър беше доста фокусиран върху новата „телевизионна“ хрумка, а в този, който представяме днес, нещата доста повече наблягат именно на хорър-стилистиката, с която Marvel хвалят сериала още зародиша му.

Вижда се, че това ще е сериал, който ще се опитва да балансира мрачния хумор с хорър елементи, естествено без да може да навлезе в истински хорър – все пак е Disney. Признаваме обаче, че от видяното в този трейлър, сме доста впечатлени от кадрите, които трябва да представят ужаси, изглеждат ни изненадващо добре, имайки предвид колко се занижени очакванията ни. Освен това си личи, че това ще е сериал, който ще се опитва да бъде и история за група неудачници, които намират своето място един с друг, което винаги е симпатична концепция. Дали стават прекалено много неща за девет епизода? Предстои да разберем.

Eто го и официалният синопсис:

Всеизвестната Агата Харкнес се озовава безсилна и упаднала, след като подозрителен goth тийнейджър й помага да се измъкне от странно заклинание. Нейният интерес е събуден, когато той я моли тя да го заведе на легендарния Път на вещиците – магическа поредица от изпитания, които ако една вещица оцелее, наградата е всичко, което й е липсвало. Заедно Агата и мистериозният тийнейджър събират сбор на вещици и тръгват надолу, надолу по Пътя.

Agatha All Along е написан от Жак Шейфър, която е и шоурънър. В главните роли са Катрин Хан, Обри Плаза, Джо Лок, Пати ЛюПон, Сашийр Замата и Али Ан.

Премиерата на първите два епизода ще бъде на 18 септември в платформата Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *