Злото никога не идва само! Наречете го съвпадение, съдба или както искате, но след като вчера покрай трейлъра на „Stolen” обсъдихме Никълъс Кейдж и брадвите, в които се снима напоследък, получаваме поредното доказателство, че кариерата му отдавна не е това, което беше.

Става въпрос за първия трейлър на най-новия филм на Кейдж – „The Frozen Ground”, вдъхновеният от действителната история на серийния убиец Робърт Хансен, който в периода 1980-83 убива между 17 и 21 жени, за което в момента излежава присъда от 461 години затвор.

Вижте и споделете има ли поне частичен шанс за някаква реабилитация на Кейдж.

Отбелязваме факта, че трейлърът не е завършен и това е някакъв работен вариант без лога, звук и най-вероятно само примерна музика, и един финален вариант би изглеждал далеч по-добре, но честно казано, не виждаме как нещата биха могли да се подобрят толкова, че да станат наистина гледаеми – особено от към изпълнения.

Този път Кейдж си има компания в позеването и това е Джон Кюсак, който е в ролята на Хансен. Очаква ни доста дървения и посредственост, макар че не смятаме, че Кюсак ще бъде по-зле, отколкото в „The Raven”.

Плюсовете тук са самата история (винаги сме се кефили на серийни убийци, особено ако са взети от реалността), присъствието на размотаващата се по бельо Ванеса Хъджинс и Дийн Норис.

Режисьор и сценарист на „The Frozen Ground” е Скот Уокър, а в ролите, освен вече споменатите Никълъс Кейдж, Джон Кюсак, Ванеса Хъджинс и Дийн Норис, са Рада Мичъл, Кевин Дън, 50 Cent, Катрин ЛаНаса и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments