Много е вероятно и друг път да сме отразявали подобни високопрофилни продукции в рубриката ни WTF трейлър на седмицата, но в момента не се сещаме. Като цяло обаче подобни включвания са наистина голяма рядкост.

Днес можем да се похвалим с Код: Червено (Red One). Това е доста скъпа холивудска продукция, в която Дж. К. Симънс играе ролята на Дядо Коледа, с кодово име Red One. Той си има шеф на охраната в лицето на Джуейн Джонсън, защото… защо не. Крис Еванс пък ще бъде изключително добър ловец на глави, който оглавява лошия списък. Луси Лу също е там някъде.

Цялостната идея е повече от абсурдна, но, съдейки по първия трейлър, актьорите поне се забавляват. Вижте за какво става дума:

Имаме мутирали снежни човеци, имаме конник без глава, имаме Крампус. Дори имаме и огромно кайджу. Какво повече му трябва на човек, за да се забавлява? Да, изглежда глупаво, но най-вероятно това е и търсен ефект (надяваме се). Крис Евънс сякаш най-много се наслаждава на преживяването.

Основната идея е, че някой си позволява да отвлече Дядо Коледа (Симънс). Шефът на охраната (Джонсън) трябва да обедини сили с един от най-добрите ловци на глави (Евънс), за да го намери. В противен случай Коледа ще трябва да бъде отменена тази година. Никой не иска това да се случи, освен похитителите, може би.

Вижте и малко снимки и плакат:

Код: Червено (Red One) е режисиран от Джейк Касдан (Jumanji: Welcome to the Jungle) по сценарий на Крис Морган. В ролите ще видим Дж. К. Симънс, Дуейн Джонсън, Крис Еванс, Луси Лу, Киърнан Шипка, Бони Хънт, Ник Крол и др.

Премиерата е насрочена за 15 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

One Comment