За да успее да ни грабне един романтичен филм, най-важното е героите, въвлечени в романса, да са ни интересни и симпатични, за да можем да им стискаме палци и да се надяваме любовта им да процъфти. Ако освен това са изиграни от актьори, които харесваме и които имат химия помежду си, тогава вече очакванията ни стават доста високи.

Сега ще споделим трейлър на филм, който очакваме от известно време и в който двама от най-любимите ни британски актьори са въвлечени в любовна история. Макар че възрастовата им разлика е съществена, те стоят толкова добре на екран заедно, че даже се учудваме, че не сме ги гледали преди. Става дума за We Live in Time, където Андрю Гарфийлд и Флорънс Пю ще изиграят любовната история на Алмут и Тобаяс, развиваща се през десетилетия – от едно случайно сблъскване, през влюбването, купуването на общ дом, изграждането на семейство и здравословни проблеми, те ще ни покажат множество възможни крайпътни камъни, през които една двойка може да премине.

Филмът е режисиран от Джон Кроули, най-добре познат като автор на номинирания за „Оскар“ Бруклин, което веднага ни показва, че тази нежна и прочувствена история е в добри ръце. Той освен това е човекът, който режисира Гарфийлд в ролята му в Boy A, откъдето практически започна кариерата, на която от толкова години се възхищаваме.

Вижте трейлъра на We Live in Time сега:

Страшно много харесваме подобна естествена бленда между радост и тъга, между щастие и трудности, каквито всеки един човек и всяка една двойка срещат в живота. Смятаме, че още трейлъра си личи колко страхотна екранна двойка ще бъдат Андрю Гарфийлд и Флорънс Пю и нямаме търпение да ги видим не как се „надиграват“, а как си помагат да са още по-добри. Струва ни се, че един такъв филм би могъл само да се обърка, ако към края влезе в някаква тежка мелодрама, но финия подход на Джон Кроули до сега не ни е разочаровал, така че нямаме никакви притеснения.

We Live in Time е режисиран от Джон Кроули (Brooklyn, Boy A) по сценарий на Ник Пейн (The Last Letter from Your Lover).

Филмът ще дебютира на Международния филмов фестивал в Торонто, след което ще тръгне по щатските кина на 11 октомври. Европейска премиера за момента не е обявена.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *