Минат се – не минат месец-два – и започваме да се притесняваме, ако (случайно) не сме чули нищо за нова идея на Тейлър Шеридан. Макар че очаквахме да споделим по-скоро ъпдейти около неговия филм, посветен на команчите, и за миг не сме си помисляли, че човек, свикнал да работи по много проекти едновременно и наведнъж, ще намали темпото – още повече във възраст, в която е способен да действа експедитивно и продуктивно и да „зарежда“ сериозна част от програмата на Paramount+.

Новият сериал Landman, чиято промоция стартира преди няколко дни с първи официален поглед към част от героите му, е посветен на историята на град в Западен Тексас, чиито основен поминък е добив и обработка на нефт. Вдъхновен е от подкаст с интересното име „Boomtown“ и (може би) до известна степен наподобява Yellowstone на тексаска територия…

Винаги с удоволствие очакваме появата на Джон Хам на екран, а в този случай той ще бъде в компанията на Анди Гарсия, Деми Мур, Били Боб Торнтън и още интересни актьори – вижте първите снимки, които дават (известна) представа за това каква атмосфера може да очакваме от историята на Landman.

Ето какво гласи официалният синопсис на новата поредица Landman, подготвяна от Тейлър Шеридан за Paramount+:

Действието на тази история се развива в един от бързо разрастващите се градове на Западен Тексас, в които всеки може да търси късмета си на някоя нефтена платформа. Базиран на набралия популярност подкаст от 11 части „Boomtown“, дело на Imperative Entertainment и Texas Monthly, сериалът пресъздава динамичните отношения между обикновените работници, жители на региона, и готовите да извършат всякакви измами милиардери, чиито машинации подхранват до голяма степен неконтролируемата експлоатация на нефтени находища, която влияе върху промяната на климата, икономиката и цялостната геополитика.

Както споменахме, в актьорския екип на сериала участват Били Боб Торнтън, Али Лартър, Мишел Рандолф, Джейкъб Лофланд, Кейла Уолъс, Джеймс Джордан, Марк Колие, Паулина Чавес, Майкъл Пеня, Анди Гарсия, Деми Мур и Джон Хам.

Премиерата на Landman в платформата Paramount+ е на 17 ноември 2024 година.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *