Няма по подходящо време от дните на Олимпийските игри, в което да се говори за… олимпийски богове! Таймингът на Netflix е добре преценен, а ние леко се замотахме с представянето на любимеца ни Джеф Голдблум в ролята на Зевс, с която властва в новия сериал KAOS.

Кой какво е слушал/чел/научил в часовете по история на Античността – това съвсем не е важно, защото е ясно, че телевизия се прави за забавление и надали създателят и шоурънър на поредицата Чарли Ковел (The End of the F***ing World) ще се придържа стриктно към връзките и отношенията между митичните създания.

Няколко месеца след първия поглед към новата Голдблум-фиеста, идва ред на нов трейлър – вижте!

Добре се вписва в летните развлечения този параноичен гръмовержец – може би затова Netflix са решили пуснат сериалчето в самия край на месец август. Освен Голдблум, в него участват още Дейвид Тюлис, Джанет МакТиър, Клиф Къртис, Стивън Дилейни, Аурора Перинеу, Раки Айола, Мизия Бътлър, Набан Ризван, Килиън Скот, Стенли Таусънд, Лейла Фарзад и др. Очакват се звездни, епизодични появи на Били Пайпър и Сузи Еди Изард. Ето какво гласи официалният синопсис на KAOS:

Наслаждавал се дълго на статута си на властелин на боговете, Зевс никога не бе чувствал заплаха за своето управление. До една сутрин, в която се събужда и открива… бръчка на челото си. Той е сигурен, че появата ѝ бележи началото на осъществяването на древно пророчество, което предсказва неговото падение – и това отключва кошмарната му невротичност. Зевс започва да вижда „знаци“ навсякъде и параноята му води до постепенно саморазрушение. Междувременно Прометей наистина е замислил план за неговото детрониране, който включва трима съвсем различни души, които нямат ни най-малка представа за ролите, които са им отредени в спасяването на света. И няма нужда да се притесняват (но все пак носят известна отговорност)…

Режисьори на поредицата са Джорджи Банкс-Дейвис и Раняраро Мафумо; в екипа на изпълнителните продуценти са авторът на сериала Ковел, Крис Фрай, Джейн Федърстоун, Кейти Карпентър, Нина Ледерман, Таня Сегачян, Джон Удуърд и Банкс-Дейвис.

Премиерата на KAOS по Netflix е на 29 август 2024 и подозираме, че бързо ще събере поклонници на лудите божествени изцепки.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *