Преди няколко месеца успяхме да видим първата реклама на новия филм на режисьора М. Найт Шамалан, в който собствената му дъщеря играе измислена поп певица. След като преди дни стана ясно, че премиерата е изместена с една седмица по-рано, от Warner Bros. решиха, че е време за нова реклама.

Припомняме ви, че Капанът (Trap) е първият проект от договора, който индийският режисьор подписа с голямото студио. Макар бъдещето да е неясно, явно някой в Warner Bros. има огромни надежди, въпреки слабото представяне на много от филмите на Шамалан през изминалите години.

Вижте и новия трейлър, в който Джош Хартнет се опитва да всява хаос и да създава грижи на преследващата го полиция:

Поне на ниво трейлър, Капанът изглежда като нещо интересно и напрегнато. На пръв поглед не е толкова ясно какво точно да очакваме от този филм и се надяваме, че М. Найт Шамалан няма да се опитва да се прави на прекалено интересен с желанието си да изненада публиката.

Звездата на филма Джош Хартнет, който влиза в ролята на садистичен сериен убиец, познат като Касапина, наскоро описа Капанът като много странен и изключително мрачен. Неговият герой и дъщеря му посещават концерт на известната поп певица Лейди Рейвън, но се оказва, че цялото нещо е постановка за разкриването и залавянето му. В ролята на певицата влиза една от дъщерите на Шамалан Салека, която ще представи и нови песни, писани специално за филма.

Капанът (Trap) е режисиран и написан от М. Найт Шамалан (Шесто чувство, Следите, Селото, На парчета). В ролите ще видим Джош Хартнет, Хейли Милис, Марни Макфейл, Ванеса Смайт, Салека Шаямалан, Кристи Уудс и други.

Както споменахме и по-горе, премиерата е изместена с една седмица по-рано, за 2 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Доколкото познавам филмите на Шаямалан,може би ще се окаже,че героят на Джош Хартнет НЕ Е серийния убиец – твърде директно е показано в трейлъра и не вярвам да няма plot twist 😉

  2. Единственият читав филм на Шаямалан е „Шесто чувство“ и до там, поне според мен!

    1. Ти говориш за един от най-добрите филми в жанра въобще 🙂 Има и други филми, които стават