Вече спокойно бихме казали, че всеки един нов сериал на Apple TV+ ни вълнува, без много да се притесняваме за него. В крайна сметка може не всички техни продукции да са по вкуса ни, но в последните години, откакто започнаха стрийминг платформата си, видяхме, че те не просто ще се възползват от безкрайните си финансови ресурси, а ще ги влагат (в общия случай) в наистина качествени проекти.

Сега се радваме да споделим първия пълен трейлър на Невинен до доказване на противното (Presumed Innocent) и то най-вече, защото е сериозно подобрение спрямо тийзъра, който споделихме наскоро. Първо обаче припомняме, че това е римейк на едноименния филм с Харисън Форд от 1990г., който пък е адаптация на романа на Скот Туроу. В минисериала Джейк Джиленхол ще изиграе ролята на заместник главния прокурор Ръсти Бабидж, който е оплетен в разследването на убийството на любовницата му Каролин.

Вижте трейлъра сега:

Радваме се, защото смятаме, че този трейлър наистина показва каква е причината да се гледа тази версия на Невинен до доказване на противното. Не става въпрос само за същата история за лъжи и изневери, която сме гледали толкова пъти, а за изследване на сложните отношения на хората, както и индивидуалните многопластови характери. Самото убийство, разбира се, също ще бъде разследвано, но ни привлича това, че по-скоро разказът няма да е „криминален“, а ще ни провокира да разберем кой е този човек и как тайните му влияят върху всички около него.

Сигурни сме, че страхотният каст също ще допринесе много за преживяването – Джиленхол, разбира се, ни е любимец, но Ренате Рейнсве най-вече ще има сложната задача да не е просто убитата любовница, а знаем, че тя е актриса, която ще гледаме все повече. Добавяме към това и Рут Нега и Бил Сарсгард и причините за това на сериала поне да бъде даден шанс стават наистина много.

Невинен до доказване на противното (Presumed Innocent) е адаптиран за телевизия от Дейвид Е. Кели, а Дж. Дж. Ейбрамс продуцира с компанията си Bad Robot. В главните роли са Джейк Джиленхол, Рут Нега, Ренате Рейнсве, Бил Кемп, Питър Сарсгард и др.

Първите два епизода от общо осем ще дебютират в платформата Apple TV+ на 12 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *