Има много шегички за това какъв тип филми излизат по филмовите фестивали – обикновено сълзливи драми за хора с тежки проблеми и също толкова проблематичните им семейства. Това, разбира се, не е реалността за всеки, който истински се интересува от филмите, представяни на фестивали, но също така не отричаме, че разбираме причината за този стереотип – наистина има много такива. Сега обаче ще ви покажем трейлър за друг тип филми, които понякога се появяват на фестивалите – неподправено забавление, където насилието и шегите са първа, последна и вероятно единствена цел.

Филмът се нарича The Last Stop in Yuma County и разказва история за множество герои, които случайно се събират в крайпътна закусвалня, докато чакат на местната бензиностанция да бъде докарано гориво. Всички са въоръжени до зъбите, а в един момент се оказват и заложници на двама банкови обирджии, които обаче съвсем не предполагат къде са попаднали.

Вижте трейлъра сега:

Джим Къмингс, който е в главната роля, е познат на част от аудиторията на независимото кино като много интересен творец, който обикновено пише, режисира и играе в собствените си произведения. Тук обаче е само един от актьорите, но не ни учудва, че е приел да участва, тъй като този филм изглежда доста подобен на неговите – заиграване с жанровете, престрелки, насилие и шегички, с истинско напрежение, но крайната цел винаги е забавление. Изглежда ни тъпичко, но забавно, с много шарени и ексцентрични герои, които ще се чудят как да се надхитрят един-друг, преди някой с къс фитил първи да натисне спусъка.

Ето го и официалният синопсис:

Докато чака следващия камион с гориво на спирка на средата на нищото в Аризона, пътуващ млад продавач на ножове е изненадващо вкаран в заложническа ситуация, създадена от двама също така изостанали на пътя банкови обирджии, които нямат никакво притеснение да използват жестокост или оръжие, за да опазят опръсканото си от кръв, нелегално придобито богатство.

The Last Stop in Yuma County е написан и режисиран от Франсис Галупи, за когото това е пълнометражен дебют. В главните роли са Джим Къмингс, Джослин Донахю, Сиера Маккормик, Никълъс Лоугън, Майкъл Абът Дж., Конър Паоло, Алекзандра Есо, Робин Бартлет, Сам Хънтингтън и др.

Филмът ще бъде пуснат в определени кина и дигитални платформи на 10 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *