Луда работа е да имаш оживяла играчка със специалния характер и разтропаната уста на „приятеля Тед“. Приключенията на мечето и най-добрия му приятел Джон започват още през 1985, а през 2012 и 2015 сценаристът, режисьор и продуцент Сет Макфарлън, който е и гласът на Тед, вербува Марк Уолбърг и разказва… необичайните премеждия на двете другарчета.

Дали е интересно обаче какво се е случило междувременно, докато Джон расте?! Явно Макфарлън и стрийминг-платформата Peacock са решили, че има потенциално любопитни зрители, затова са запретнали ръкави и са подредили един мини-сериал Ted – вижте как тийзват новата поява на мечката:

Както става ясно, предвидливият мечок от 1993 година кореспондира със себе си, само че 30 години напред в бъдещето. Странно, дали модерната му версия е просто темпорален клонинг, защото изглежда по абсолютно същия начин, но очевидно собственото му писмо от миналото го сварва неподготвен. Явно предисториите отново са на мода, сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент отново е Сет Макфарлън, а шоурънъри и автори на самите епизоди са Пол Коригън и Брад Уолш. И тримата изтъкват вечната истина, че да си на 16 години е кошмарно и единственото нещо, което може да направи тази възраст поносима, е да преминеш през пубертета с верен приятел, дори той да е магически оживяло плюшено мече, което обича да ругае и да пуши трева. Ето какво гласи и официалният синопсис:

Това е комедийна поредица и предистория на филмите Приятелю Тед. Действието се развива през 1993 година и славата на Тед е залязла. Той се е върнал да живее отново във Фрамингъм, Масачузетс с най-добрия си приятел – 16-годишният Джон, родителите му Мати и Сюзан и братовчедката Блеър. Тед може и да влияе лошо на Джон, но той продължава да е верен приятел, винаги готов да защити Джон и тяхната връзка.

Ролите в сериала Ted са поверени на младия актьор Макс Бъркхолдър (Джон), Скот Граймс и Алана Убах (таткото и майката на Джон), Джорджия Уигъм (братовчедката), както и на главния двигател на проекта – Сет Макфарлън, който отново дава гласа си на Тед. Peacock са обещали, че всичките седем епизода на поредицата ще дебютират в стрийминг-платформата на 11 януари 2024 година.

Ще ни бъде интересно какво е измислил този път Макфарлън, а междувременно ви предлагаме да видите как разгръща творческия си потенциал, когато му се удаде възможност да… пее.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *