В последните десетина години имахме възможност да се насладим на няколко различни екшън поредици, които ни предоставиха нестандартни екшън герои, поне по отношение на това, че те не се обличаха в камуфлаж или като нинджи, а в безупречно ушити костюми. В Kingsman Колин Фърт ни научи, че маниерите и облеклото правят мъжа, а по-късно Джон Уик облече костюма си като визитна картичка и броня (после си стана реална броня). Сега в предисторията от света на Джон Уик, модата е също толкова на преден план, колкото и екшъна.

Новият трейлър на минисериала The Continental (всъщност първият пълен трейлър) ни показва повече от младия Уинстън, който се оказва в титулярния хотел, защото трябва да помогне на брат си да се измъкне от неприятностите, в които се е забъркал с възможно най-опасните хора. Уинстън вече изглежда безупречно, както сме свикнали да го гледаме, когато го играе Иън Макшейн, но в тази история той все още не разполага с всичката власт като мениджър на хотела. Разпознаваемият му чар обаче си е там и той ще го използва по всякакъв начин.

Вижте новия трейлър сега:

Едно голямо притеснение на феновете на поредицата относно този сериал би могло да бъде какво по-различно би могъл да ни покаже един такъв проект. Да, поставен е в различна епоха и този път главният герой е друг, но реално има ли нещо ново, което да държи вниманието на публиката в отсъствието на Киану Рийвс? Това, което си личи от този трейлър е, че има поне два напълно нови за тази поредица елемента – чувство за хумор и секс. Докато във филмите има някои шегички тук-там, те определено не са поднесени от главния персонаж, а той напълно оправдано няма как да има любовен интерес – това, че е вдовец е основна част от характеризацията му. Тук обаче имаме друг герой, който ще действа с различни методи, част от които ще са чарът, хуморът и сексапилът.

Развълнувани сме, разбира се, и да видим познатите елементи, които ни направиха фенове на поредицата – перфектно хореографиран и сниман екшън и множество ексцентрични и разнообразни поддъжащи персонажи, всеки със своя си различен номер.

The Continental е написан от Грег Куулидж, Шон Симънс и Кърк Уорд. В главните роли са Колин Уудел, Мел Гибсън, Мишел Прада, Бен Робсън, Кейти Макграт, Нунг Кейт, Джесика Алейн, Джеръми Боб, Питър Грийн и Юбер Пон-Ду Жур.

Първият епизод ще излезе в платформата Peacock на 23 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *