Няма много произведения, които са толкова известни, толкова адаптирани и цитирани, че всички имаме чувството, че ги знаем наизуст, колкото „Коледна песен“ на Чарлс Дикенс. Гледали сме какви ли не адаптации – едни с мъпети, други с мрачна викторианска атмосфера, а сега (макар че очевидно ни никого не е нужно) предлагаме мюзикъл версия с две от най-разпознаваемите комедийни звезди на планетата.

Райън Рейнолдс и Уил Феръл са се събрали за мюзикъл версия на всеизвестната история, този път озаглавена „Spirited”. Тук историята е поставена в съвременния свят, Рейнолдс ще влезе в ролята на известния сръдливко Ебенизър Скрудж, а Феръл е веселяшко настроения Призрак на настоящата Коледа. Актьорският екип също така включва Октавиа Спенсър и Сунита Мани, които най-вероятно ще влязат в ролите на Призраците на миналите и следващите коледи, но това за момента не е официално обявено.

Вижте първия тийзър сега:

Предостатъчно пъти сме споделяли, че нямаме никакъв интерес към стандартните коледни филми, които ни зариват всяка година по това време и общо не могат да съберат качество колкото за една шепа. Въпреки това обаче разбираме, че някои хора обичат да се обгръщат отвсякъде с настроението на сезона и а ако това е случаят, защо да не е с една продукция, в която очевидно са вкарани завидните средства на Apple TV+. Рейнлодс и Феръл са всеизвестни с монументалните количества чар, които имат за пръскане и въпреки че тук общо взето играят това, което винаги играят, има предостатъчно хора, които обичат да ги гледат.

За един такъв проект всъщност не се изисква много повече от това – чаровни актьори в главните роли и добре построена продукция са общо взето максимума, към което филма може да се стреми. „Spirited” няма как да ни изненада с историята си, вместо това ни предлага да гледаме певческите и танцувални умения на двама души, които основно познаваме със способността им да поднасят колосални количества шеги за кратко време. Ние не можем да се развълнуваме от подобно нещо, но сме сигурни, че има предостатъчно хора, на които ще донесе радост, а това е чудесно.

spirited-poster-will-ferrell-ryan-reynolds

Spirited” е режисиран от Шон Андерс, който е и автор на сценария заедно с Джон Морис. Двамата от години работят заедно по комедии като „Daddy’s Home“и „Instant Family”. Другите две големи имена са авторите на оригинални песни, написани специално за филма Бендж Пасек и Джъстин Пол, познати от работата си по „La La Land.

Филмът ще има лимитиран показ в кината от 11 ноември, след което ще бъде пуснат в Apple TV+ на 18 ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *