Щом четете тази новина, най-вероятно сте видели поне един от филмите по книгите на полската авторка Бланка Липинска, които разказват за един мъж, една жена и сексуалните моменти между тях. Може би истински харесвате историята на Масимо и Лаура, а може би гледате, за да се посмеете. И в двата случая ще останете доволни, защото съвсем скоро ще получите нова доза от… същото.

През лятото на 2020 г. излезе „365 Days“, а тази пролет почитателите на трилогията се насладиха и на продължението „365 Days: This Day”. Само броени месеци по-късно Netflix пуска третата и заключителна част „The Next 365 Days“. В предния филм главните герои изживяха истински катаклизъм в отношенията си, защото се оказа, че любовта им не е толкова неразрушима, колкото изглеждаше. Зли трети лица застанаха между Лаура (Анна-Мария Секлука) и Масимо (Микеле Мороне), заформи се любовен триъгълник с конкурентния секси мафиот Начо (Симоне Сузина) и се разигра силно драматичен екшън, след който не стана ясно дали Лаура е оцеляла.

Преди дни Netflix разпространи пълния трейлър на „The Next 365 Days“, от който разбираме не само, че Лаура е жива, но и че чувствата ѝ към Начо ще са все така причина за нестабилността във връзката ѝ с Масимо. Вижте го:

От видяното изглежда, че конфликтите, заложени във втората част ще са актуални – Лаура продължава да не намира удовлетворение в това да бъде просто съпруга (глас ѝ напомня, че „жена, която живее само заради мъжа си, ще бъде нещастна завинаги“), а Начо отново е в картинката, за да се опита да я открадне от кръвния си враг Масимо. Отново ще има лукс, блясък, парти и скъпи коли, на фона на които ще се разиграе минимална драма за пълнеж между еротичните сцени, докато звучи секси поп музика. Разочароващо или вълнуващо? Зависи от коя страна на спора сте дали трилогията си струва или не, но ние ще видим и този филм, защото – защо не?

Премиерата на „The Next 365 Days“ е на 19 август в Netflix.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *