Има ли въобще място за съмнение – Джереми Ренър е любимият Отмъстител на всички, чакахме с притаен дъх кога ще видим повече от неговата история и ето, че разбираме – таман на време за Коледа.

Припомняме, че лимитираният сериал „Hawkeye” e поредният от телевизионните добавки към киновселената на Marvel, които се излъчват в платформата Disney+, и ще разкаже историята на Клинт Бартън, още познат като Ястребовото око, който предава щафетата на младото си протеже Кейт Бишъп. Новият сръчен стрелец е изигран от младата надежда Хейли Стайнфелд, която винаги е удоволствие за гледане.

Признаваме, че дълбоко се съмнявахме за нуждата от „Hawkeye” сериал и интересът ни към него беше практически нулев и първият трейлър, който ще видите по-долу, не променя особено мнението ни. Запознаваме се с атмосферата и общия тон и разбираме, че не става дума за „историята на Бартън“, която никой не е искал. Това ще бъде добродушно и изпълнено с позитивизъм коледно приключение, което просто случайно включва стрелецът, който отчаяно се опитва да се върне при семейството си за празниците – най-класическата коледна история.

Вижте трейлъра сега:

Първо и най-важно – идеята за „Rogers: The Musical” е великолепна и я подкрепяме изцяло. Извън това обаче, виждаме стандартизиран за Marvel екшън, поставен на фона на стандартизирано коледно приключение, каквито всички гледахме като деца и каквито, доколкото виждаме всяка година в Netflix опашките си, все още много хора гледат отдадено.

Виждаме как това би било добро забавление за цялото семейство в навечерието на празниците – има младо протеже, клишето за намереното семейство се вижда от километри, има и прекрасно куче с еленски ушички. Не бихме се сърдили на никого, който реши, че има нужда от такъв оптимизъм в живота си по това време на годината – просто „feel good” приключенийце, в което не се ангажираш много.

hawkeye-poster

Hawkeye” е ръководен от Джонатан Игла, работил по „Mad Men”. В главните роли ще видим Джереми Ренър, Хейли Стайнфелд, Вера Фармига, Фра Фри, Тони Далтън, Алакуа Кокс, Зан Макларън и ще видим завръщането на Фролънс Пю като Елена от „Черната вдовица“.

Сериалът ще започне на 24 ноември в платформата на Disney+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

23 Comments

  1. Отвратителен трейлър … Пропусната възможност за по-сериозен тон, особено с идеята за „Якудза е по петите ми след мелето в Япония“. Можеха да поставят героя в много по-неудобна ситуация, а вместо това ще гледаме campy Hallmark сериал. Ренър и Стайнфийлд са единствената причина да му се отдели внимание. Дано този първи трейлър е подвеждащ и финалният резултат е по-добър…

  2. X-Force, ти какво очакваш от Марвел?! Не ти ли стана ясно досега, че героите от предишните фази ще бъдат подменени! Или с женски персонажи на предишни мъжки, или по-цветни на предишни бели, или и двете! Затова вече доста хардкор фенове на Марвел, наричат тази вселена MSheU!
    Та и в този сериал още отсега си личи, че не Hawkeye ще е главният герой, а ще се обърне много по-голямо внимание на неговото протеже, което само по една случайност е от женски пол!

    1. Братле всеки твой втори коментар е мрънкане относно жени и малцинства, излез от вас и си намери истински проблеми и спри да мислиш за бившата със стиснати зъби

    2. Djereme, нямам никакъв проблем относно жените! Виж малцинствата са друга бира, дет се вика! Ха-ха!
      Проблемът не е в женските персонажи, а в налагането им(и най-вече за сметка на мъжките персонажи) в киното заради някаква изкривена политкоректност!

    3. Ама мъжките персонажи толкова доминираха всякви жанрове до сега, как това не е налагане? Имаме 1000 банални и нетърпими екшънчета с Лиъм Нийсън и никой не се оплаква и ги гледа на по биричка, ама един с жена да излезне изведнъж ужас голям страшна политикоректност, развалят холивуд. Преди няколко дена имаше слух че в Индиана Джоунс 5 Phoebe Waller-Bridge ще вземе мантията на Джоунс в края на филма и кой съм аз да кажа, че няма да й се получи? Да, има възможност тя индивидуално да е ужасна в ролята, ама ако бяха взели някой със сигурност нетърпим в ролята на Джоунс като Марк Уолбърг, никой нямаше да мрънка че ни навират отвратителни актьори като него само защото са бели мъже.

    4. Мче…то всъщност даже не е толкова женски проблемът, колкото е лесбийски, Djereme ! Даже нямаше да спомена десетките излезли екшъни през тази година, в които главни герои(или героини) са жени! И кой от кой по-добри, ама с обратен знак! Ха-ха! Ако женските персонажи не бяха силни характери, аве направо все едно са си мъжки, ама в женски дрехи!
      Даже може да се каже, че няма нищо женско в тях!
      Поредната боза на Марвел Шанг-чи също има три силни женски характера, които доминират в целия филм дотолкова, че Шанг-чи-то като персонаж е сведен до уплашен лалугер, седящ на задната седалка(буквално)!
      Разбирам, че има и такива „либерално“ мислещи като теб в нашата мила родина, но е хубаво, че сте твърде малко!

    5. Защо трябва жените и малцинствата да заменят изградени бели мъжки персонажи? Има „1000 екшънчета“ с Лиъм Нийсън, защото явно това води хората в киното. От друга страна обаче, когато имаш обичани персонажи като Ловците на Духове или Люк Скайуолкър и Хан Соло, които биват заменяни и дори гаврени, очевидно има някакъв план на дневен ред. Ако се обърнем към телевизията, BBC в частност, положението става вече озадачаващо.

      Нека видим и какво става в Марвел – Капитан Америка заменен от негър, Орлово Око от жена, Железния Човек от жена, Хълк потенциално също. И въпреки това да се говори за някаква умишлена подмяна е абсурдно.

  3. Оperationkino, няма ли да направите ревю на Malignant(2021)?! Определено ще си заслужава времето!

    1. Учудващо има 75% одобрение от критиците в доматите. За тази година май съм гледал 3-4 ужаса, този засега ми е на 1-во място. Но Хелоуин може да го измести ще се види 🙂

    2. Само едно нещо е по-малоумно от малоумния “Malignant”: Драго 😀

    3. Какво му а малоумното на Malignant(2021), Цицумаки?! Ти гледа ли го?! Оценката на критиците от Доматите е реалната! Напълно си заслужава оценка от 7.5 от 10! Докато оценката на зрителите е субективна, защото този филм не е за всеки! Не е за млади жени с малки деца, а още по-малко за бременни! Защото си играе с кошмарите им! Да не давам спойлери, обаче тези хоръри, които залагат на реалните страхове на хората са най-добри!

    4. А и изглежда, че има и доста чувствителни „мъже“ в Щатите, които са възроптали срещу филма! Ха-ха!
      То в САЩ обичат филмите да са цветнички(включително кастинга на филма), да са леки, пълни с тъпи шеги и да са PG-13, така че да могат да заведат и челядта!

    5. 95% почти нямаше цветнокожи и джендъри 🙂

  4. Малко спойлер, ама ще го издам шото ще ви надъха да го гледате: Винсънт Донофрио се връща като Уилсън Фиск в последните 3 епизода на сезона

    1. Да, Фиск също ще има главна роля в Echo сериала

    2. Нали Файги каза, че Нетфликс адаптациите не иска да са свързани по никакъв начин с МЦУ, освен ако нещо не си е променил мнението? Те нали даже в трейлъра за Спинди имаше някви ръце, дето мислехa, че са на Чарли Кокс, ама се оказа, че не са неговите.

    3. Чарли Кокс се връща като Матю Мърдок в новия Спайдър-Мен, 100% го гарантирам. Но до колкото разбирам са просто същите актьори в същите роли, това случило се в Нетфликс вселената бива забравено.

    4. Как така гарантираш на 100%, бе човек?! Спри се малко с тия изказвания. Дай неоспорими доказателства – пък тогава бетонирай твърденията си. 😀

    5. да не познаваш някой вътрешен в Холивуд, че си толкова сигурен 😀

    6. kikogod, всеки ден си пие кафето с Файги и обсъждат плановете за 10 години напред в MCU-то 😀

    7. Значи се събраха, Драго си ги пие със Зак Снайдър