Всички помним как Том Ханкс оцеляваше на самотен остров единствено в компанията на волейболната топка Уилсън. Този път в новото му приключение за оцеляване, късметът му е доста по-добър, ще си има и куче, и робот – няма какво да се притесняваме за него!

Става дума за дълго забавения „Finch”, от който скоро ви показахме първия промоционален кадър, а сега вече имаме и пълен трейлър. Apple TV+ продължават сериозната си кампания да изпълнят библиотеката си със заглавия с най-популярните актьори на света, а една такава кампания никога не би била успешна без (вероятно) най-популярния и най-обичания актьор в момента – „таткото на Америка“ Том Ханкс. Новият му филм за оцеляване този път е поставен в свят, който скоро е преминал през внезапно апокалиптично събитие, а един от последните оцелели, ученият Финч, намира куче, строи си робот и трябва да бяга от нови климатични катаклизми.

Вижте трейлъра сега:

И ние като всички останали обичаме Том Ханкс и трябва да признаем, че ролите му на добронамерен човечец, притиснат от изпитанията на живота, са ни донякъде любимите. Този трейлър ни изглежда хем като типичен Ханкс филм – вдъхновяващ, прочувствен, feel-good, а същевременно доста по-екшън ориентиран, отколкото по принцип сме свикнали да го гледаме.

Стискаме всички палци филмът да се окаже наистина хубав, защото винаги се надяваме оригинални сценарии за sci-fi истории да оправдават очакванията ни и да се представят добре. Надеждата ни е, че с Ханкс в главната роля и с възможността „Finch” да бъде гледан директно в домовете им, публиката ще даде шанс на оригинална научна фантастика, несвързана с никакво установено IP и че това наистина има шанс да стане хит, просто заради собствените си качества. А дано!

finch_xlg

Режисьор на „Finch” е Мигел Сапочник („Игра на тронове“), а сценарият е дело на Крег Лък и Айвър Пауъл и беше включен във всеизвестния „Черен списък“ за най-добри непродуцирани сценарии през 2017 г. Страхотният Кейлъб Ландри-Джоунс ще партнира на Ханкс като гласа на робота Джеф.

Премиерата е на 5 ноември в платформата на Apple TV+.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Филмът е толкова никакъв, че по-добре да си бях гледал тапета (снимка на мъгла в планината) два часа.