След известно отсъствие от екрана, преди малко повече от месец любимата ни Кейт Бекинсейл се завърна в живота ни с екшън кретенията „Jolt“, а след още месец ще може да я видим в още една глупотевина, този път сериал, смесващ комедия с кримка – „Guilty Party“ на Paramount+.

Проектът е дело на Ребека Аделман („Dead to Me“) и разказва за журналистката Бет Бърджис (Бекинсейл), която отчаяно се опитва да спаси кариерата си, като се захваща с историята на младата майка Тони Плимптън (Джулс Латмър), която е получила доживотна присъда за осакатяването и убийството на съпруга си – престъпление, което тя твърди, че не е извършила. В опита си да намери истината, Бет се озовава далеч от зоната си на комфорт, сблъсквайки се с контрабандисти на оръжие, кликбейт културата, оковите на брака и нейното собствено опетнено минало.

Вижте първите официални снимки от сериала.

GuiltyParty_101_DB_0140_RT GuiltyParty_102_db_0095_RT GuiltyParty_102_db_0244_RT GuiltyParty_103_CL_0126_RT GuiltyParty_106_CL_0221_RT

Невъзможно е по тези снимки да преценим как точно „Guilty Party“ ще бъде „genre-bending“, така че ще трябва да изчакаме трейлър, който очакваме да се появи всеки момент. Не можем да кажем, че ако я нямаше Кейт Бекинсейл щяхме да имаме някакъв интерес към сериала, но сега сме любопитни да видим какво се е получило. Тази жена може да ни подлъже да гледаме всичко.

В добавка вижте и официален постер.

gp20210907

Шоурънър на „Guilty Party“ е Ребека Аделман („Dead to Me“), която е и изпълнителен продуцент наравно с режисьора Трент О‘Донъл („No Activity“, „The Moodys“), Джими Милър и Сам Хансен, както и Джо Фарел, Джим Зиглър и Майк Фара от Funny or Die. В ролите са Кейт Бекинсейл, Джулс Латмър, Джеф Стълтс, Лори Дейвидсън, Андре Хайланд, Тиара Съркар, Алана Убах и др.

Премиерата е на 10 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *