Поредна нова изключително любопитна телевизионна антология се заформя в кухнята на FX, които са направили сделка с познатия от американския „The OfficeБ. Дж. Новак, който е сценарист и продуцент на проекта. Антологията е озаглавена „The Premise”, а информацията сочи, че всеки епизод ще използва наболели теми от съвременния свят, чрез които ще разкаже истории, фокусирани върху различни герои.

Въпреки че в една такава идея има опасност да се набутат прекалено много политически проповеди, които по-скоро бихме пропуснали, трябва да признаем, че самата идея ни интригува, а страхотният актьорски състав, който ще може да бъде видян в различните епизоди, определено ще си струва гледането.

Въпреки притесненията ни, че това може в крайна сметка да се окаже просто „Black Mirror“, но заменило извратеното въображение и черно чувство за хумор на Чарли Брукър просто със заглавия от новините от последните 1-2 години, ще изберем да останем оптимистично настроени. Вижте първите снимки и синопсисите на първите 5 половинчасови епизода, всеки от които се хвали с впечатляващ различен актьорски състав.

the-premise-1-20210731

Social Justice Sex Tape” –  Бял, либерален, двадесет-и-няколко годишен поддръжник на каузите за социално правосъдие намира доказателство, свързано със спорен инцидент с полицейско насилие, на заден план в срамния си секс запис. Хитра млада адвокатка и менторката й започват да обмислят стратегия как по най-добрия начин да използват касетата и свидетелите, за да спасят невинен мъж от затвора. В епизода участват Бен Плат, Трейси Елис Рос, Айо Едебири и Джърмейн Фаулър. Сценарият е написан от Б. Дж. Новак и Джоузи Дъфи Райс, а режисьор е Китао Сакурай.

the-premise-2-20210731

Moment of Silence” – след като загубва дъщеря си след фатална престрелка, скърбящ баща се хваща на работа като PR директор на Националното лоби за оръжия, където се сприятелява с колега, който започва да подозира, че мотивите на бащата може да са далеч по-опасни, отколкото изглеждат. В епизода участват Джон Бърнтол и Бойд Холбрук. Б. Дж. Новак е режисьор и сценарист.

the-premise-3-20210731

The Ballad of Jesse Wheeler” – поп-мегазвезда се завръща в гимназията си, за да направи дарение за нова библиотека, но вместо това обещава да прави секс с училищната отличничка. Обещанието вдъхновява отчаяната Аби, както и останалото училище, докато мениджърът на звездата и директорът на училището отчаяно се опитват да върнат думите му назад. В ролите са Лукас Хеджис, Кейтлин Девър, О’Шея Джаксън и Джорд Уолъс. Б. Дж. Новак е режисьор и сценарист.

the-premise-4-20210731

The Commenter” – млада жена, която има щастлив живот и любящ партньор, се обсебва от интернет коментатор, който я критикува и в крайна сметка обръща живота си надолу с главата в търсене на неговото одобрение. Участват Лола Кърк и Соко. Сценарият е на Джия Толентино и Б. Дж. Новак, а режисьор е Дария Жук.

the-premise-5-20210731

Butt Plug” – някога бедният син на имигранти, който сега се е превърнал в един от най-богатите мъже на планетата, представя на бившия си съученик, който го е тормозил в училище, шанс да се поправи – един непрекъснат час с борда на директорите му, в който да представи специфичен продукт. Участват Даниел Дей Ким и Ерик Ланг. Сценарият е на Б. Дж. Новак, а режисурата – на Джейк Шрайър.

Първите два епизода ще бъдат пуснати на 16 септември в платформата на Hulu.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *