Подозираме, че зад привидната игра на котка и мишка в достолепната златна възраст, в която е героинята на легендарната Ванеса Редгрейв и към която се приближава героят на Кристоф Валц, се крият много повече интересни детайли, които няма как да бъдат представени при първи поглед към „Georgetown“. Както вече сме споменавали, това ще е режисьорски дебют на страхотния австрийски актьор, чиито появи в киното обожаваме от момента, в който Тарантино го „вербува“ за „Гадните копилета“.

В „Georgetown“ Валц си партнира с и режисира не само лейди Редгрейв, но и Анет Бенинг, която е в ролята на дъщеря на бившата вдовица и съвсем естествено „прозира“ замислите на новия съпруг на майка си. До каква степен?! Вижте дали ще ви стане ясно от трейлъра.

Най-странен е може би фактът, че историята, по която е създаден сценария на Дейвид Аубърн, е описана от Франклин Фор в статия на списание New York Times и е съвсем реална – главен герой е Албрехт Мут и в нея наистина има сватба, убийство и измама. Трейлърът на „Georgetown“ представя амбициозния „катерач“ в социалната стълбица Улрих Мот, който ухажва застаряващата Елза Брехт и се жени за нея, въпреки несъгласието на дъщеря ѝ Аманда. След смъртта на Елза, внезапно Улрих се превръща в главен заподозрян за убийство и (ще очакваме да) демонстрира сериозна поведенческа трансформация.

Енигматичен, харизматичен, супер-чаровен, но и упорит, зловещ, застрашителен – Кристоф Валц може да се превърне във всякакъв образ и съвсем неслучайно притежава „Оскари“, „Глобуси“ и БАФТА-награди и за двете си Тарантинови роли! Продуценти на „Georgetown“ са Брет Ратнър, Джон Чен, Дейвид Гирсън, Андрю Левитас и Брад Фийнстайн.

Очаква се премиерата на филма да бъде на 14 май 2021 в избрани киносалони, а от 18 май ще бъде наличен в каналите на VoD и Paramount Home Entertainment за среща с колоритните герои в домашни условия.

georgetown_xlg

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *