Дебютира първият тийзър на една от многоочакваните от нас продукции на любимеца ни Лука Гуаданино – сериала „We Are Who We Are”. Италианският режисьор работи усилено по множество проекти (всеки от тях в различен стадий на развитие), сред които „Blood on the Tracks”, „Born to be Murdered” и „Повелителят на мухите”, но първо ще имаме възможност да гледаме именно мини-сериала, който ще тръгне тази есен по HBO.

Припомняме, че „We Are Who We Are” ще се върти основно около историята на двама американски тийнейджъри, които живеят във военна база в Италия със своите родители. Първият тийзър се фокусира върху представянето на двамата главни персонажи – Фрейзър и Кейтлин, които явно имат силна връзка помежду си, но се чувстват отделени от останалите си връстници. Тийзърът много ясно показва атмосферата и динамиката на персонажите, която сериалът ще разглежда, но освен това ни показва познатия изключителен стил на Лука Гуаданино да снима с размах, страстно показващ красотите на Италия.

Със сигурност ще ни бъде интересно да гледаме Джак Дилън Грейзър с тази перхидролена прическа, тъй като той ни направи много добро впечатление в „То“. Тук ролята обаче ще бъде доста по-различна, вече разказваща за момче в по-напреднала тийнейджърска възраст, което си има доста по-различни проблеми от клоун-убиец. За партньорката му Джордан Кристин Сиймон не знаем нищо, тъй като това е актьорският ѝ дебют, но имайки предвид принципно прекрасната работа на Гуаданино по отношение на актьорите, сме сигурни, че е знаел какво прави, когато я избрал за ролята. Клои Севини пък е едно от най-сериозните присъствия сред актьорите. Тя ще изиграе майката на Дилън Грейзър – нейната работа в независимото кино е вече пословична от години, така че нямаме никакви съмнения, че това ще бъде поредната ѝ стойностна роля.

Ето го и официалния синопсис:

Срамежливият и интроветен Фрейзър се пренася да живее в американска военна база с майките си, Сара и Маги, които служат в армията. Кейтлин, която привидно изглежда смела и самоуверена, живее от няколко години в базата и говори италиански. Тя има силна връзка с баща си Ричард, но не комуникира добре с майка си. Кейтлин е ядрото на група приятели, включващи Бритни, остроумно и сексуално освободено момиче, добронамерения войник Крейг, обсебващото гадже на Кейтлин – Сам, и италианците Енрико и Валентина. Сериалът изследва приятелството, първата любов, идентичността и потапя публиката в опияняващата каша на това да си тийнейджър – история, която може да се случи навсякъде по света, но този път се случва в малко парченце от Америка, пренесено в Италия.

Целият актьорски екип на сериала включва Джак Дилън Грейзър, Джордан Кристин Сиймон, Клои Севини, Алис Брага („City of God“), Кид Къди, Фатих Алаби („Chewing Gum“), Спенс Мур Дж. („All American“), Кори Найт („Nobodies“), Том Мърсиър („Synonyms“) и Себастиано Пагаци („Stupid Cupid“).

Лука Гуаданино е режисирал всички осем епизода от сериала, които е написал заедно с Паоло Джордано и Франческа Маниер.

We Are Who We Are” ще тръгне през септември в стрийминг платформите на HBO.

we-are-who-we-are-img01-20200709

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *