Ако някой остане без капка вдъхновение за каквато и да било друга история, винаги може да прибегне до сюжет, свързан с недоразумения около подготовка и реализиране на сватби. Има много примери през годините – и на сполучливи, и на не толкова интересни интерпретации по темата. Все още не знаем къде ще се позиционира „Love Wedding Repeat“, но с тази история Netflix доказва, че уважава предпочитанията на публиката към романтичните комедии и няма нищо против да им ги осигури, доколкото това е по силите на творческия екип.

Според официалния синопсис „Love Wedding Repeat“ е „изобретателна романтична комедия за силата на случайността“, която предлага няколко алтернативни версии на една и съща сватба. Джак (Сам Клафлин) се стреми да осигури на по-малката си сестра, която е булката, най-перфектния ден! Но е принуден да се справя с бясната си бивша приятелка; с гост без покана, но с важна тайна; с приспивателно, което е объркало получателя си, и с неочакваната поява, след дълго отсъствие, на момичето на неговите мечти Дина (Оливия Мън). Ако нещата се подредят добре, Джак може и да се надява на щастлив край…

Вижте накъде вървят нещата.

Макар да харесваме Сам Клафлин, има моменти, в които изпитваме смущаващо чувство на срам от негово име – като в случая, заради роля, в която очевидно не се чувства удобно. Режисьорски дебют прави сценаристът Дийн Крейг („Death at a Funeral“), но да режисираш първия си филм не е оправдание за използването на първосигнални гегове. Положението с белите костюми и безгрижното лятно настроение може и да изглежда неспасяемо (на кино), но в нашата (ограничена) реалност дори тази захарна композиция може да придобие известна привлекателност.

плакат

Компания на Клафлин и Мън правят още актьорите Фрида Пинто, Еленор Томлинсън, Джоел Фрай, Тим Кей, Айлинг Беа, Джак Фартинг, Алан Мустафа и др.

Премиерата на „Love Wedding Repeat“ по Netflix е на 10 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *