Дойде ред и на „злодейските” новини около следващата шпионска история за Бонд, Джеймс Бонд. Искахме да сме сигурни ивече е потвърдено, че Кристоф Валц се връща в екипа на все още неозаглавения 25-и филм, режисиран от Кари Фукунага. Валц ще се появи отново в ролята на Ернст Блофелд и едва сдържаме скептицизма си, защото… абе, най-добре си припомнете ревюто ни за „Спектър”. Свикнали сме да очакваме сериозно присъствие, когато иде реч за Валц, и затова много ни се иска под опитния надзор на Фукунага нещата да се получат.

Това всъщност важи изцяло за „Бонд 25”, защото искаме да видим отново Даниел Крейг в най-добрата му, чаровно-неустоима шпионска същност. Вече знаем, че Рами Малек ще бъде основният „лош” персонаж, затова ще ни е още по-интересно каква е връзката му с Блофелд. Говори се, че героинята на Лея Сейду ще се опитва да извлече информация за садистичния нов зъл гений от вече опандизения, добре познат Ернст. В името на очакваната от всички интригуваща нова история ще спрем дотук с предположенията и слуховете, в трепетно очакване на пълен трейлър. Защото колкото и детайли да са ни известни, съвсем друго си е да видим героите (дори за кратко) в действие.

Обобщаваме за по-сигурно, че в „Бонд 25” ще видим отново Рейф Файнс, Бен Уишоу, Наоми Харис, Рори Киниър и Джефри Райт като колегата на Бонд от ЦРУ, а също така и новите актьорски попълнения Дали Бенсалах, Били Магнусен, Ана де Армас, Дейвид Денсик, Лашана Линч.

Премиерата се очаква в началото на април 2020 – месеците дотогава стават все по-малко, а напрежението – все по-сериозно.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

 1. Съдейки по женските афро слухове, следващият Бонд ще е проблематичен далеч не само заради април 😀

  1. Не, не! Недей, моля те! Ако направят новия Бонд да е кюнец от женски пол ще отида да живея в някоя планина без достъп до интернет…

  2. Почти е решено трябва да приемеш нещата. Въпреки че предпочитам Идрис Елба пред тази

  3. Това е несериозно на адски много нива… като толкова искат жена-шпионин, че и чернокожа, да се хванат надъханите сценаристки и да си измислят някоя чисто нова. Да видим каква гледаемост ще има и така нататък. Защо закачат 007?!? (реторичен въпрос в наши дни, за съжаление)

  4. Аз бих гледал филм за чернокожа жена, изпратена да се внедри в секретна руска база, нейде в Сибир. Като кодов номер би ѝ подхождал 006,9. Какво мислите? Има ли пари в подобен сценарий?

 2. stealth
  Има пари, точно това пишат в момента сценаристите на Stranger Things 4 🙂