Въпреки че следим с голям интерес работата на Райън Мърфи, последните няколко години се получава така, че изпускаме новините около един от хитовите му сериали, а именно „American Horror Story”. Тази година решихме да не повтаряме грешката си, затова отбелязваме, че първият тийзър трейлър на деветия сезон на сериала се появи и нещата изглеждат все така зловещо.

От тийзъра разбираме, че заглавието на предстоящия сезон ще е „American Horror Story: 1984”, а това, което виждаме в него, наподобява типичните slasher movies. Като чувство и атмосфера тийзърът ни напомня много на „Friday the 13th” и очакваме сезонът да е силно вдъхновен от жанровите класики от 80-те. За това подсказва и самото заглавие на 9 сезон.

Мърфи винаги е бил супер потаен около всеки сезон на този проект и като изключим заглавието и тийзъра, които получихме наскоро, информацията, с която разполагаме е доста малка. Засега знаем, че Ема Робъртс ще участва в този сезон, а в ролята на нейно гадже ще влезе олимпийският скиор Гас Кенуорти, който ще направи своя дебют в поредицата от зловещи истории. За съжаление научихме, че Евън Питърс ще си даде почивка от сериала и ще пропусне този сезон, но да си признаем, разбираме го. Засега информация около сюжета и другата част от кастинга нямаме, но ще очакваме съвсем скоро.

Премиерата на новия сезон се очаква да бъде отново през есента, но конкретна дата все още липсва.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *