Тази седмица излезе пълната програма на предстоящия Трайбека фестивал и в нея присъства едно доста любопитно заглавие, чийто първи трейлър можете да видите по-долу. „Framing John DeLorean“ е труден за категоризиране – комбинация от архивни кадри, интервюта и най-висококачествените драматизации, които можете да си представите. Едновременно документален филм и драма, „Framing John DeLorean“ разказва за създателя на едноименния модел автомобили Джон Делориън и ако досега не бяхте чували нищо за него, подгответе се за нещо неочаквано.

https://www.youtube.com/watch?v=4_8QFHsn5pI

И ние, както предполагаме повечето кинофенове, се сещаме първо за „Завръщане в бъдещето“, когато чуем Делориън, и дори не сме подозирали колко интересна е историята на създателя на иконичната кола. Тази комбинация от документалистика и драма определено ни допада и смятаме, че може да е нещо крайно любопитно и нестандартно. Каквато явно е самата история на Джон Делориън. Трябва да признаем, че обикновено не си падаме по възстановки, но когато са с Алек Болдуин, нивото няма да е като за евтина кабеларка. Да се надяваме, че „Framing John DeLorean“ наистина ще е толкова интересен, колкото трейлърът обещава.

Пари, власт, политика, наркотици, скандал и бързи коли. Холивудските сценаристи си мечтаят за невероятни истории като тази на Джон Делориън. Но кой е истинският Джон Делориън? За някои е визионер, който преобръща автомобилната индустрия. За други е най-добрият измамник. „Framing John DeLorean“ представя невероятния живот на провокативния автомобилист, от светкавичния му възход в General Motors, през манията му да създаде спортна кола, която да покори света, до шокиращото му падение, след като е обвинен в трафик на кокаин. Преплитайки архивни кадри и драматизации с Алек Болдуин в ролята на Делориън, режисьорите Шийна М. Джойс и Дон Аргот рисуват портрета на един мъж, рискувал всичко, за да постигне Американската мечта.

Режисьори на „Framing John DeLorean“ са Шийна М. Джойс и Дон Аргот („The Art of the Steal“), а в главните роли са Алек Болдуин, Морена Бакарин, Джош Чарлс, Дийн Уинтърс, Майкъл Рисполи, Джейсън Джоунс, Дейна Ашбрук, Джош Кук и Шон Кълън.

След премиерата като част от програмата на Трайбека, „Framing John DeLorean“ ще се прожектира в ограничен брой кина от 7 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *