Докато чакаме да видим кадри от „Bad Boys For Life“ – забавилата се с години, проблематична трета част от поредицата „Лоши момчета“ с Мартин Лорънс и Уил Смит, дебютираха първите трейлъри на spin-off сериалаL.A.’s Finest“ с участието на Габриел Юниън като сестрата на Маркъс Бърнет (Лорънс) Сидни „Сид“ Бърнет и Джесика Алба като нейната партньорка Нанси МакКена.

Първият сезон на „L.A.’s Finest“ ще бъде с продължителност 13 епизода и ще следва историята на Сид Бърнет, която последно видяхме да разбива наркокартел в Маями, оставила сложното си минало като агент на DEA зад гърба си, за да стане детектив в полицейското управление на Лос Анджелис. Когато на Сид ѝ е зачислен нов партньор – работещата майка със също толкова сложно минало Нанси МакКена – тя е принудена да разгледа възможността нейният безкомпромисен начин на живот да крие по-голяма лична тайна. Тези две жени не се съгласяват често една с друга, но намират общ език що се касае до залавянето на най-опасните престъпници в Лос Анджелис.

Вижте първия тийзър на тази, както е описана, „character-driven“ драма.

Хитро. И жалко, защото ние бихме гледали подобно шоу и нямаме проблеми да ни наречете прасета, сексисти, мизогени или каквито там искате. А причината да предпочитаме нещо подобно не е само тази, която си помислихте, но и това, че истинското шоу не изглежда особено добре. Вижте пълния трейлър, който ще ви даде по-добра представа какво може да очаквате от „L.A.’s Finest“.

https://www.youtube.com/watch?v=eudFAfP5rBM

Явно отново сме в първото десетилетие на XXI в., че дори и в последното на ХХ в. Съдейки по тази реклама, „L.A.’s Finest“ определено не е нашият сериал, затова няма да храним много. Знаем, че за подобни продукции има публика (по някакви незнайни причини сериалът „Смъртоносно оръжие“ вървя цели три сезона), просто ние не сме от нея. И при положение, че има толкова много качествени неща за гледане, не бихме си губили времето за един гол сексапил и някоя-друга фенси каскада. Само се надяваме „Bad Boys For Life“ да не бъде същото разочарование. Вие обаче може да сте на друго мнение.

Сценаристи на „L.A.’s Finest“ са Брандън Марголис и Брандън Сониер (The Blacklist“), а един от многото изпълнителни продуценти е Джери Брукхаймър (а имаше време, когато това име означаваше толкова много). Освен Габриел Юниън и Джесика Алба, с роли в сериала са Ърни Хъдсън като Джоузеф Бърнет (бащата на Сид и Маркъс), Зак Гилфорд, Дуейн Мартин, Райън МакПартлин, Зак МакГауан, Софи Рейнолдс и др.

Премиерата е 13 май.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *