След премиерата на „Рамбо 4“, който противно на всички очаквания се оказа полезен за поредицата, оставяйки у зрителя чувство за завършеност искрено се надявахме Холивуд да проявят благоразумие, оставяйки Джон Рамбо да се наслаждава на заслуженото си пенсиониране. Надеждите ни обаче бяха разбити след като по-рано тази година стана ясно, че любимият на мнозина екшън герой ще се завърне още веднъж на големия екран в „Rambo V“.

Самият Силвестър Сталоун оповести началото на снимачния процес на филма през личния си профил в Instagram преди няколко дни от където имаме възможност да хвърлим пръв поглед върху визията на Джон Рамбо в новата част от поредицата, както и към първите кадри от снимачната площадка.

Насладете им се и вие:

силвестър сталоун като рамбо rambo-v-silvester-stallone-img02-20181005

Като цяло каубойската визия на Рамбо не изглежда зле, макар и някак си да ни липсва присъщата за него бандана, но от друга страна напредналата възраст на Силвестър Сталоун започва все повече да се набива на очи, което може да се отрази зле на проекта тъй като героят изглежда по-скоро изнемощял от колкото заплашителен.

Сюжетът на „Rambo V“ ще проследи вече пенсионирания Джон Рамбо, който живее в ранчо в Аризона, борейки се с пост-травматичен стрес. Когато обаче дъщерята на негова близка приятелка бива отвлечена, той ще прекоси границата с Мексико в търсене на момичето станало жертва на сексуален трафик, което ще го сблъска с един от най-големите картели в Мексико.

Припомняме ви, че по-голямата част от снимките на филма ще се проведат в България, като се надяваме този път Сталоун да стои далеч от родните болници.

Режисьор на „Rambo V“ ще бъде Ейдриън Грюнберг („Get the Gringo“), а сценарист ще е самият Силвестър Сталоун заедно с Мат Сирулник като се носят слухове, че е възможно Сталоун да асистира на Грюнберг зад камерата. Подробности относно актьорския състав все още не са известни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Трябваше да спрат с 4-ката – там имаше супер край за героя и чувство за завършеност. Рамбо се прибра у дома и самия филм беше супер. Тук има ОГРОМНА вероятност да провалят всичко и да се повтори случая с Роки 5. Дано греша и да ни изненада…