Време е за телевизия! Но какво е телевизията в днешно време? Идиотски предавания, от които ви иде да си теглите ножа надлъжно? Съвсем не – модерното ТВ развлечение включва в себе си малко на брой, но изключително качествени канали, пълни с разновидни филмови сериали.

Няма да говорим за HBO и тяхната „Игра на тронове“, а ще ви запознаем с Epic Drama. Точно така, каналът на Viasat World за епично-драматични продукции, който може да заявите при вашия оператор (доставчик на телевизия, колко аграрно звучи това). Там ще откриете редица по-малко популярни, ако трябва да ги сравняваме с троновете, но също толкова стойностни серийни филми.

Водещият гамен Димитър „Институцията“ Дринов, в компанията на очарователните и безсрамно цапнати в несрамните устни Зузи Аспарухова (онлайн автор къде ли не… без „Жената днес“) и Станислава „Стаси“ Айви (създател на „Cinema Confidential“ и личен приятел на най-големите кино звезди, които ви идват на ум), ще дискутират за вас хитовите заглавия, събрани под шапката на Epic Drama.

Костюмните драми „Полдарк“, „Блудници“, „Чумата“ и „Мистериите на Мис Фишър“ са само част от заглавията, които си струват вашето ценно зрителско време. Доверете се на разбирачите от Inglourious Kunts в този изпълнен с простащина, изпразнен от политкоректност, демонстриращ мъжка обектификация и какво ли още не, почти часов епизод на любивия ви подкаст!

Отворете обятията си за епичната драма, която е само на клик разстояние:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

12 Comments

 1. ууупс, имаше ли публични арести и държане 5 часа на кръговото пред тв кулата, че сте гепили съдържание с права?

 2. От всичките само това за чумата ми прозвуча по… интересно, което бих гледал някога (ако се разболея на легло за седмица-две…). И само да добавя, че „Книга на Страшния съд“ е наистина ужасно добра.

 3. Станислава „Стаси“ Айви (създател на „Cinema Confidential“ и личен приятел на най-големите кино звезди, които ви идват на ум),
  * * *

  алеле, алеле… Стаси, Не Ми Е Името Станислава освен да се лигави с кого е правила интервюта (стандартни петминутки за ревю на коя да е лентата, където състава на съответния филм минават на конвейр пред 100-тина някаквци, задаващи банални стандартни въпроси) друго успя ли да внесе в тези над 60 минути? Личен приятел?! Имам познати които са се снимали с повече холивудски и европейски киноактьори, продуценти и режисьори… и скромно, не твърдят, че са приятели, да не говорим лични, на тези с които са се снимали… аре стига ни един Краси Аврамов или Жорж Ганчев…

  Това момиче каза „супер яка“ поне 5 пъти, речникът и е на 17 годишен пубер, дали може да се изразява адекватно без да плямпа като повтаряща годината ученичка?

  1. Е, ти кво очакваш… , група интелектуалци да ти ръкопляскат хахаххах

 4. Благодаря за подкаста и информацията, която получих (преди да спра видеото някъде на 15-тата минута) ….
  Обаче … Как да го кажа с две думи …за тези три неща: публика, време и език?

  1) Публиката се състои от хардкор приятели/фенове и случайни любители. Първите ще идват no mater what. Вторите ще си минат и заминат, ако това, което се твърди (често) се разминава с обективната реалност.

  2) Времето е ресурс. Кой има време да гледа 1 час от каквото и да било ? Ако същата информация се събере в половин час няма ли този половин час да е по-ценен ? (Това е риторичен въпрос.) Повечето добри медии по света се стараят да правят видеа между 1 до 3 минути. Защо това да не е един пример – не да се правят едноминутни подкасти, а да има някакво уважение към времето на хората ? Какво ще стане ако има 3 десетминутни видеа, всяко със заглавие за какво иде реч в конкретното видео ? Човек изведнъж има избор между три различни неща, ако няма един час време или интерес…

  3) Езикът ! Той е такъв какъвто е, но каква е идеята тук ? Ако идеята е not to give a fuck, езикът може да е еди какъв си. Ако идеята е повече люде да се изкушават от този конкретен блог, то тогава езикът може би трябва (като минимум) да е разбираем, инклузивен и да отразява нашето лично развитие.

 5. Абе тва с времето продължава да ме изумява 😀 Това, че е видео в лютюп, не означава, че не може да го слушате (като обикновен аудио-подкаст). И кво само се жалвате, че нямате време и че ви е скъпоценно, ‘се ено сте заети с някакви мега важни неща, деба боклуците деба; половината безработни, другата половина турбо-слакъри. Аре малко по-сериозно 😀

  А пък и езикът, хахахаха. И накрая – тва не е блог, тва е НАЙ-ДОБРИЯТ САЙТ ЗА КИНО В БЪЛГЕЙРИЯ!

 6. Много ясно, че сме слакъри – социални помощи for life 😀 иначе, нека са си час видеата, дори два, но няма да дойде зле, ако има вътрешно разделение – нещо като меню/линкове под клипа, че да може да се прескача на точно определени, по-интересуващи народа моменти (ако има такова нещо вече, но не съм го видял, предварително се извинявам за вметката)

 7. TTT, смислено включване, ермано. Ако не бяхме гига мързели, щяхме да задвижим suggest-ването ти още при сл. ни епизод, но при всички случаи ще го имаме предвид по принцип… пък дано някой ден стане риалити. 🙂