Още когато за първи път писахме за страховития, откачен и напрегнат „Thelma“, отбелязахме с какво огромно нетърпение очакваме проекта. Сега имаме възможност да видим пореден трейлър, този път предвиден за американската публика, благодарение на което кадрите вървят с понятни нам субтитри:

Горното видео е изключително сходно с това, така че нямаме кой знае какво ново да кажем – продължаваме да сме извънредно развълнувани и впечатлени от видяното и искаме час по-скоро да се доберем до наистина обещаващото заглавие. На всичкото отгоре наскоро научихме, че „Thelma“ официално е селектиран да се състезава за Норвегия при предстоящите „Оскар“-и в категорията „Най-добър чуждоезичен филм“. Като се има предвид, че в сюжета са намесени две изключително любими ни неща – красиви лесбийки и психологически хорър, отсега си имаме фаворит за наградата.

Завършваме с чудесен американски постер:

the_59_m4-0v3-1

Режисьор на „Thelma” е Йоаким Триер („Louder Than Bombs”), който е сценарист наравно с честия си колаборатор Ескил Вогт. В ролите са Айли Харбо, Окай Кая, Елен Дорит Питърсън, Хенрик Рафелсън, Ванеса Боргли, Андерс Мослинг и др. В Норвегия трилърът ще дебютира на 15-ти септември, а в САЩ  ще стартира лимитирано на 10-ти ноември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *